ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς διέφυγε η δράστις από το σημείο - Τα «λάθη» προδίδουν τη γυναίκα

Δημοσίευση 3 Ιουνίου 2020, 07:00 / Ανανεώθηκε 3 Ιουνίου 2020, 07:38
Επίθεση με βιτριόλι: Πώς διέφυγε η δράστις από το σημείο - Τα «λάθη» προδίδουν τη γυναίκα
Facebook Twitter Whatsapp

Οι αστυνομικοί έχουν εστιάσει σε γυναίκες που γνώριζαν την Ιωάννα. Στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών ερευνών έχουν μπει οι φιλικές και διαπροσωπικές επαφές της 34χρονης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέα στοιχεία στην αστυνομία για τη γυναίκα με το βιτριόλι, έδωσε η Ιωάννα, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται. Το Star αποκαλύπτει πώς διέφυγε η δράστης από το σημείο της επίθεσης.

Η δράστης με το βιτριόλι είχε σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμα και τη διαφυγή της. Το μοιραίο πρωινό, έριξε το καυστικό υγρό στην ανυποψίαστη Ιωάννα και διέφυγε πρώτη από το σημείο της επίθεσης. 

Κινήθηκε αριστερά της πολυκατοικίας, διένυσε 20 μέτρα και στάθηκε στο πεζοδρόμιο για να ελέγξει την κυκλοφορία των οχημάτων. Στη συνέχεια διέσχισε κάθετα την οδό Θησέως και πέρασε στο απέναντι πεζοδρόμιο, όταν απόλυτα ψύχραιμη.  

Είχε καλέσει ταξί και ο οδηγός την περίμενε. Επιβιβάστηκε στο πίσω μέρος του οχήματος και έφυγε προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Τα «λάθη» προδίδουν τη γυναίκα με το βιτριόλι

Οι Αρχές ποντάρουν στα λάθη της γυναίκας με το βιτριόλι. Έχουν πεισθεί ότι το σχέδιο ήταν καλά οργανωμένο με έναν και μόνο στόχο, την Ιωάννα. 

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει ακόμα και οι κλήσεις απο καρτοκινητά τηλέφωνα. Ένα από αυτά θεωρείται ύποπτο. Οι επικοινωνίες, η περιγραφή αλλά και τα αρχεία της Ιωάννας θα δώσουν την ταυτότητα της γυναίκας.

Η υγεία της Ιωάννας είναι εύθραυστη. Αύριο θα υποβληθεί σε δύο χειρουργεία καθώς τα εγκαύματα είναι πολλά και έχουν προκαλέσει πολύ σοβαρές βλάβες.