ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη αρχαιοκαπήλων με τη συνδρομή του Γιώργου Τσούκαλη (εικόνες)

Δημοσίευση 6 Ιουνίου 2020, 13:00 / Ανανεώθηκε 6 Ιουνίου 2020, 13:22
Σύλληψη αρχαιοκαπήλων με τη συνδρομή του Γιώργου Τσούκαλη (εικόνες)
Facebook Twitter Whatsapp

Σημαντικές αρχαιότητες ανυπολόγιστης αξίας οι οποίες επιστρέφουν στο Ελληνικό κράτος διασώθηκαν μετά από συντονισμένες προσπάθειες.

Μια ακόμη σημαντική επιτυχία κατέγραψε σήμερα στο πλαίσιο του διαρκούς αγώνα του εναντίον της αρχαιοκαπηλίας ο Γιώργος Τσούκαλης. Ο διευθυντής πολιτιστικής κληρονομιάς του ομίλου International Action Art διαλεύκανε μια δύσκολη υπόθεση αρχαιοκαπηλίας.

Σε άψογη συνεργασία με τον αντιστράτηγο της Ελληνικής αστυνομίας και επιθεωρητή Βορείου Ελλαδος Κώστα Σκούμα τον ταξίαρχο Γενικό αστυνομικό διευθυντή Ηπείρου Κώστα Δούβαλη τον διευθυντή Ιωαννίνων Βασίλη Μουσελίμη  και τον διοικητή υποδιεύθυνσης ασφαλείας Θανάση Σκούφη έφεραν εις πέρας την υπόθεση διασώζοντας σημαντικές αρχαιότητες ανυπολόγιστης αξίας και οι οποίες επιστρέφουν στο Ελληνικό κράτος.

Ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής ευχαριστεί δημοσίως τους εκπροσώπους της Ελληνικής αστυνομίας που ήταν δίπλα του και αυτή τη φορά και εξαίρει την στάση του προέδρου της ΟΦΚΑΘ Χρήστο Ράμο αλλά και των στενών συνεργατών και συνοδοιπόρων του, Πέτρου Γωνιωτάκη και Φώντα Βρόσγου, οι οποίοι αόκνως συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επίτευξη και αυτού του στόχου.