ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Μια ανάσα από την εξιχνίαση της υπόθεσης η ΕΛ.ΑΣ. - Από την Αθήνα η δράστις

Δημοσίευση 11 Ιουνίου 2020, 08:00 / Ανανεώθηκε 11 Ιουνίου 2020, 08:37
Επίθεση με βιτριόλι: Μια ανάσα από την εξιχνίαση της υπόθεσης η ΕΛ.ΑΣ. - Από την Αθήνα η δράστις
Facebook Twitter Whatsapp

Η γυναίκα που αναζητούν οι Αρχές δεν ανήκει στον αρχικό κύκλο των υπόπτων από το προσωπικό κι επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης που είχε απασχολήσει στην πρώτη φάση τις διωκτικές αρχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη σχεδόν πλήρη εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης λογίστριας στην Καλλιθέα έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ., όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστις είναι μία γυναίκα από την Αθήνα, της οποίας τα ίχνη έχουν εξαφανισθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και ήδη αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκει στον αρχικό κύκλο των υπόπτων από το προσωπικό κι επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης που είχε απασχολήσει στην πρώτη φάση τις διωκτικές αρχές, όπως αναφέρει «Το Βήμα». Φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με άντρα ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την άτυχη 34χρονη κάτι που θεωρήθηκε από την ύποπτη ως «εμπόδιο» για να υπάρξει μόνιμος δεσμός μαζί του. Κάτι ωστόσο που φέρεται να αρνείτο κι ο ίδιος ο εν λόγω άνδρας.  Αστυνομικοί μιλούν για «εμμονή» τής εν λόγω γυναίκας σε βάρος της 34χρονης.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στα ίχνη της βασικής υπόπτου από σειρά πληροφοριών κι ύστερα από τον διαδοχικό αποκλεισμό άλλων σεναρίων κι άλλων προσώπων για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι είχαν ισχυρά άλλοθι. Πρώτο μέλημα της ΕΛ.ΑΣ. είναι τώρα η πλήρης ταυτοποίηση της εν λόγω γυναίκας αλλά κυρίως ο εντοπισμός κι η εξέτασή της.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές προσπαθούν να «θωρακίσουν» τη δικογραφία της υπόθεσης με αποδεικτικά στοιχεία, καθώς η δράστιδα έχει φροντίσει να καλύψει τα ίχνη της.