ΕΛΛΑΔΑ

«Λουκέτο» λόγω συνωστισμού σε παραλία στο Πόρτο Ράφτη – Ανοίγει το beach bar στη Μύκονο

Δημοσίευση 29 Ιουνίου 2020, 19:00 / Ανανεώθηκε 29 Ιουνίου 2020, 22:03
«Λουκέτο» λόγω συνωστισμού σε παραλία στο Πόρτο Ράφτη – Ανοίγει το beach bar στη Μύκονο
Facebook Twitter Whatsapp

Κατέθεσε ένσταση ο Δήμος. Αναγνωρίζει πως υπήρξε συνωστισμός, αλλά όπως λέει οι παραπάνω λουόμενοι ήταν 16.

Λουκέτο μπήκε στη δημοτική πλαζ Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη καθώς έπειτα από σχετικό έλεγχο βρέθηκαν παραπάνω λουόμενοι από το επιτρεπόμενο όριο.

Σε ένσταση που έχει υποβάλλει ο δήμος, αποδέχεται ότι υπήρχαν παραπάνω λουόμενοι, αλλά όπως σημειώνει ήταν μόνο 16. Στον δήμο επιβλήθηκε και πρόστιμο 7.000 ευρώ, ενώ άλλα τέσσερα καταστήματα σφραγίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή, αφού μετά από ελέγχους διαπιστώθηκε συνωστισμός σε καφετέριες και beach bars. Η παραλία θα παραμείνει κλειστή μέχρι να εκδικαστεί η ένσταση.

Ανοίγει το beach bar στη Μύκονο που είχε κλείσει του Αγίου Πνεύματος

Την ίδια στιγμή, ανοίγει και πάλι το beach bar στη Φτελιά της Μυκόνου, το οποίο είχε κλείσει και είχε πληρώσει πρόστιμο 20.000 ευρώ για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Στο γνωστό beach bar είχε επιβληθεί δίμηνο λουκέτο λόγω μη τήρησης των μέτρων για τον κορωνοϊό. Ωστόσο, με τη ρύθμιση που πέρασε στη Βουλή το λουκέτο θα διαρκεί πλέον μόνο 15 μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι στο κατάστημα εστίασης στη Φτελιά είχαν παρατηρηθεί φαινόμενα συνωστισμού το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με αποκορύφωμα την διεξαγωγή πάρτι με Dj που είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περισσότερα από 1000 άτομα περιμετρικά του μπαρ και ανάμεσα των τραπεζιών.

Από το πρωί της Δευτέρας, υπάλληλοι της επιχείρησης βρέθηκαν στο χώρο για να τον προετοιμάσουν για το μεγάλο άνοιγμα που θα γίνει σήμερα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr