ΕΛΛΑΔΑ

Μπαλάσκας στο «Εκτός Γραμμής»: Αν πάρουμε εντολή να διαλύσουμε οποιαδήποτε συγκέντρωση, θα το κάνουμε

Δημοσίευση 30 Ιουνίου 2020, 12:00 / Ανανεώθηκε 30 Ιουνίου 2020, 12:34
Μπαλάσκας στο «Εκτός Γραμμής»: Αν πάρουμε εντολή να διαλύσουμε οποιαδήποτε συγκέντρωση, θα το κάνουμε
Facebook Twitter Whatsapp

Σχολιάζοντας την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει με αφορμή το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σ. Μπαλάσκας είπε: «Αν γίνει νόμος και κληθούμε να τον εφαρμόσουμε, εμείς θα εφαρμόσουμε τον νόμο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις γίνει νόμος, εμείς θα εφαρμόσουμε τον νόμο, δήλωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον  Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα.

Σχολιάζοντας την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει με αφορμή το εν λόγω νομοσχέδιο, ο κ. Μπαλάσκας είπε: «Αυτό το θέμα είναι πολιτικό και δεν έχει σχέση με την αστυνομία και τους αστυνομικούς. Όταν αποφασίσουν οι πολιτικοί να λύσουν αυτό θέμα και γίνει νόμος και κληθούμε να τον εφαρμόσουμε, εμείς θα εφαρμόσουμε τον νόμο».

Όπως είπε, «δεν μπορούν 15 άτομα να μπαίνουν εγκάρσια στη Σταδίου και να ταλαιπωρούν τον κόσμο».

Σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις στελεχών του ΚΚΕ, μεταξύ αυτών και του Νίκου Σοφιανού νωρίτερα στην εκπομπή, ο κ. Μπαλάσκας τόνισε: «Για το ΚΚΕ θα πω ότι έχει κάνεις πορείες, όλες ήταν επιτυχημένες, με καταπληκτική περιφρούρηση, από σοβαρούς ανθρώπους που ξέρουν από πορείες».

«Αν πάρουμε εντολή να διαλύσουμε οποιαδήποτε συγκέντρωση, να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να το κάνουμε, είτε υπάρχει ο νόμος είτε όχι», υπογράμμισε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.