ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Στις φυλακές Ελαιώνα μεταφέρθηκε η 35χρονη – Νέο χειρουργείο για την Ιωάννα

Δημοσίευση 30 Ιουνίου 2020, 21:00 / Ανανεώθηκε 30 Ιουνίου 2020, 21:11
Επίθεση με βιτριόλι: Στις φυλακές Ελαιώνα μεταφέρθηκε η 35χρονη – Νέο χειρουργείο για την Ιωάννα
Facebook Twitter Whatsapp

Τι είπε η διευθύντρια της πλαστικής χειρουργικής του Θριασέιου Νοσοκομείου για το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η 34χρονη.

Στις φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα μεταφέρθηκε η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, η μεταγωγή της 35χρονης έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Ελαιώνα. Η μεταφορά της κρίθηκε αναγκαία κυρίως για υπηρεσιακούς λόγους.

Νέο χειρουργείο για την Ιωάννα

Από την άλλη, η Ιωάννα σήμερα υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο, το πέμπτο κατά σειρά, αυτή τη φορά στα χέρια καθώς και εκεί οι βλάβες από το βιτριόλι είναι πολλές και σοβαρές. 

Όπως είπε η διευθύντρια της πλαστικής χειρουργικής του Θριασέιου Νοσοκομείου, Μαρία Καλοφώνου, το χειρουργείο στα χέρια πήγε καλά. «Το κορίτσι αντέχει και αυτό βοηθά και εμάς τους γιατρούς της. Έχουμε όμως μπροστά μας πολύ δρόμο. Μας περιμένουν τουλάχιστον δύο σοβαρά χειρουργεία στο άμεσο μέλλον» τόνισε.

Η Ιωάννα θα πρέπει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, να παραμείνει στο νοσοκομείο και τον επόμενο μήνα.

«Η Ιωάννα παλεύει» λέει η φίλη της

Συγκλονιστικά είναι και τα λόγια της φίλης της Χριστιάννας Πίτη, η οποία μίλησε για την ψυχολογία της Ιωάννας, αλλά και για τις κακεντρέχειες που ορισμένοι έσπευσαν να πουν, κρίνοντας την άτυχη κοπέλα από τις αναρτήσεις της στα socia media.

«Η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις, αυτό μου έχει πει, αυτό ξέρω. Σκεφθείτε ότι μέχρι και τρεις ημέρες πριν γίνει η επίθεση ήμασταν μαζί στο σπίτι της Ιωάννας, δεν μου είπε ότι την προβληματίζει κάτι ή να δείχνει ότι κάτι την ανησυχεί», είπε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, η φίλη του θύματος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Πίτη, «την 35χρονη εγώ δεν την ξέρω ούτε έχω ακούσει για αυτήν. Η Ιωάννα έχει το σθένος ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση να παλέψει, αντιλαμβάνεται ότι έχει αλλάξει η ρότα στην ζωή της και ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της επίθεσης», σημείωσε η φίλη της, λέγοντας ότι έχει επισκεφθεί πολλές φορές το Θριάσιο, αλλά μόλις μία έχει επιτραπεί να δει την Ιωάννα και να μιλήσει μαζί της. 

«Την Ιωάννα την γνωρίζω από τον Νοέμβριο. Εργαζόταν σε καθημερινή βάση, συχνά και πολλά Σαββατοκύριακα. Έχει μια σοβαρή σχέση εδώ και έναν χρόνο και είχε μια φυσιολογική ζωή», είπε η Χριστιάνα Πίτη, τονίζοντας πως «ούτε ο χειρότερος εχθρός σου δεν θέλεις να πάθει αυτό που συνέβη στην Ιωάννα», τόνισε.