ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Κωστή Πολύζου: Προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο η μητέρα και ο πατριός του

Δημοσίευση 2 Ιουλίου 2020, 17:00 / Ανανεώθηκε 2 Ιουλίου 2020, 17:43
Υπόθεση Κωστή Πολύζου: Προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο η μητέρα και ο πατριός του
Facebook Twitter Whatsapp

Στον Άρειο Πάγο θα προσφύγει η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου για την  ποινή της ισόβιας κάθειρξης για την δολοφονία του παιδιού τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης θα προσφύγουν στον Άρειο Πάγο για την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου που τους επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για την δολοφονία του παιδιού τους.

Σύμφωνα με το kozanilife.gr, την πρόθεση τους για την αναίρεση της απόφασης εκδήλωσαν η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, όπου πρωτόδικα και σε δεύτερο βαθμό, οι δυο τους καταδικάστηκαν σε ισόβια ποινή κάθειρξης για την δολοφονία του παιδιού τους σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

«Σας λυπάμαι, πως θα κοιμηθείτε το βράδυ που στείλατε δύο αθώους στη φυλακή και οι δολοφόνοι του παιδιού μου βρίσκονται ακόμα εκεί έξω. Δεν σκότωσα το παιδί μου», είπε η μητέρα του αδικοχαμένου Κωστή Πολύζου μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου.

«Παρόλο που από τα στοιχεία που καταθέσαμε στο δικαστήριο προέκυψε ότι το βράδυ της δολοφονίας ο δεύτερος των κατηγορουμένων, ο πατριός, δεν θα μπορούσε να βρισκόταν στην Σιάτιστα, παρόλα αυτά, το δικαστήριο τους καταδίκασε και τους δύο σε ισόβια ποινή κάθειρξης. Περιμένουμε να καθαρογραφεί η απόφαση και θα ασκήσουμε αναίρεση κατά της απόφασης με προσφυγή στον Άρειο Πάγο», δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στο kozanilife.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Απόστολος Λύτρας.