ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω ολισθηρότητας το ατύχημα με τον συρμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά - 8 άτομα στο νοσοκομείο (Βίντεο)

Δημοσίευση 7 Ιουλίου 2020, 14:00 / Ανανεώθηκε 7 Ιουλίου 2020, 14:02
Λόγω ολισθηρότητας το ατύχημα με τον συρμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά - 8 άτομα στο νοσοκομείο (Βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ για το ατύχημα με τον συρμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά. Οκτώ τραυματίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λόγω ολισθηρότητας σημειώθηκε, σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, το ατύχημα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά, όπου συρμός του Ηλεκτρικού προσέκρουσε σε τοιχίο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ επιβάτες.

Όπως αναφέρει η ΣΤΑΣΥ στην ανακοίνωσή της, «σήμερα 07/07/2020 στις 12:15, συρμός της Γραμμής 1, εισερχόμενος στο σταθμό «ΚΗΦΙΣΙΑ», προσέκρουσε λόγω ολισθηρότητας στους προστατευτικούς προσκρουτήρες που ορίζουν το τέλος της Γραμμής. Δεν υπήρξε εκτροχιασμός του συρμού. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να τραυματιστούν ελαφρά 8 επιβάτες, οι οποίοι για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία Ερυθρός Σταυρός και Ευαγγελισμός».

«Ο οδηγός του συρμού οδηγήθηκε στην Τροχαία για κατάθεση. Ο συρμός δεν υπέστη υλικές ζημιές, αλλά αποσύρθηκε από την κυκλοφορία για προληπτικούς λόγους. Η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 1 έχει αποκατασταθεί πλήρως από τις 12:15 και διεξάγεται κανονικά. Η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. εκφράζει τη λύπη της για το ατυχές συμβάν και διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια», προσθέτει η ΣΤΑΣΥ.

Υπενθυμίζεται ότι οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία που εφημερεύουν. Συγκεκριμένα, τρεις διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και πέντε στον «Ευαγγελισμό», ενώ κανείς τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Δείτε βίντεο από το σημείο: