ΕΛΛΑΔΑ

Αρπαγή 10χρονης – Λύνει τη σιωπή της η 33χρονη: «Με ενοχοποιούν όλοι χωρίς μέτρο»

Δημοσίευση 7 Ιουλίου 2020, 20:00 / Ανανεώθηκε 8 Ιουλίου 2020, 07:09
Αρπαγή 10χρονης – Λύνει τη σιωπή της η 33χρονη: «Με ενοχοποιούν όλοι χωρίς μέτρο»
Facebook Twitter Whatsapp

Τι δηλώνει η 33χρονη για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Γιατί δεν καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης. Νέα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έλυσε τη σιωπή της η 33χρονη, κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης μαθήτριας και που κρατείται στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, η 33χρονη προσπαθεί να αμβλύνει την αντιπαράθεση με τον πρώην σύντροφό της και επιμένει ότι δεν έβλαψε με κανένα τρόπο το μικρό κορίτσι.

«Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίζει ότι τα τελευταία επτά χρόνια της συμβίωσής μας ήταν σχεδόν άνεργος. Είχε μεταβιβάσει την ατομική επιχείρησή του. Τα χρήματα από την πώληση τα σκόρπισε. Είχαμε πρόβλημα επιβίωσης. Εξαναγκάστηκα σε δεύτερη »δουλειά». Πονάω για το παιδί μας. Ποια μάνα δεν νιώθει άσχημα μακριά;» λέει η 33χρονη. «Ας μην μου επιτίθεται. Δεν θέλω πόλεμο μαζί του. Ξέρει τι συμφωνήσαμε για το παιδί. Με ενοχοποιούν όλοι χωρίς μέτρο. Δεν έχω κάνει κακό στη 10χρονη. Να της προσφέρω ήθελα. Θα βγει η αλήθεια» συμπληρώνει.

Ο πρώην σύζυγός της όμως έχει ήδη υποβάλει μήνυση σε βάρος της, προσπαθώντας, όπως λέει, να προστατέψει το παιδί του. Την ίδια ώρα, με ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με το περιεχόμενο από το κινητό και τον υπολογιστή της. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κληθούν νέοι μάρτυρες να καταθέσουν στην υπόθεση, σύμφωνα με τη δικηγόρο υπεράσπισης κ. Ανάσογλου.

Οι κρίσιμες λεπτομέρειες που θυμήθηκε η 10χρονη

Κρίσιμες ωστόσο για τις έρευνες της αστυνομίας είναι οι λεπτομέρειες που θυμήθηκε και περιέγραψε στις Αρχές η 10χρονη για τα όσα είδε και άκουσε.

«Μου είπε ότι »θα κάνουμε μπάνιο τώρα», αλλά χτύπησε το τηλέφωνό της και μάλλον μιλούσε με μια γυναίκα. Δεν μπορούσε να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή»

Άκουσες τι είπαν;

«Κάτι άκουσα, ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μια επιταγή, νομίζω, είπε. Τότε η 33χρονη απάντησε »τόσα πολλά λεφτά» και αμέσως πάρα πολύ γρήγορα πήγε και αγόρασε φαγητά για να φάμε. Πήρε πίτσα και άλλα πράγματα. Μέσα στη σακούλα με τα φαγητά είδα κάτω αυτήν την επιταγή που σας έλεγα»

Παρατήρησες κάτι πάνω στην επιταγή;

«Όχι, δεν είδα ήταν χρώμα κίτρινο, μόνο αυτό είδα»

Η 33χρονη ζήτησε να μην κατατεθεί αίτηση αποφυλάκισής της εκτιμώντας ότι σύντομα θα προκύψουν νέα στοιχεία στην υπόθεση που θα ξεκαθαρίζουν το τοπίο.