ΕΛΛΑΔΑ

Τα μυστικά ραντεβού που πρόδωσαν τον καθηγητή που φέρεται να αποπλάνησε 14χρονη μαθήτρια

Δημοσίευση 7 Ιουλίου 2020, 23:00 / Ανανεώθηκε 8 Ιουλίου 2020, 20:25
Τα μυστικά ραντεβού που πρόδωσαν τον καθηγητή που φέρεται να αποπλάνησε 14χρονη μαθήτρια
Facebook Twitter Whatsapp

Ο μαθηματικός προσέγγισε το κορίτσι πριν έναν χρόνο. Τον πρόδωσαν τα μυστικά ραντεβού. Οι συμμαθητές της 15χρονης φαίνεται να γνώριζαν.

Σάλο προκάλεσε η είδηση ότι καθηγητής διατηρούσε ερωτική σχέση με μαθήτριά του σε σχολείο της Αθήνας. Ο 44χρονος μαθηματικός γνώρισε την ανήλικη πριν ένα χρόνο και κατάφερε να την παρασύρει, όπως ισχυρίζεται η ίδια και η μητέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο μαθηματικός προσέγγισε το κορίτσι πριν έναν χρόνο. Το φλέρτ ήταν έντονο και επίμονο και σύμφωνα με τη μητέρα της μαθήτριας, πολύ γρήγορα οδήγησε το ανήλικο κορίτσι στην αγκαλιά του. 

Με διάφορα τεχνάσματα κατάφερε να την πείσει να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα παρά κάτω, όπως εξιστόρησε με δάκρυα στα μάτια η 15χρονη. 

Τον πρόδωσαν τα μυστικά ραντεβού 

Τα μυστικά ραντεβού για τον παντρεμένο, πατέρα δυο παιδιών, με την μαθήτρια ήταν συχνά. Σε ένα από αυτά τα ραντεβού, όμως, προδόθηκε. Όπως κατήγγειλε η μητέρα της μαθήτριας, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν είδε τυχαία το παιδί της να συναντά εκτός σχολείου τον καθηγητή. 

Αμέσως η μητέρα της μαθήτριας κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Ο 44χρονος συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε τη σχέση του με την ανήλικη και όσα είχαν ζήσει μαζί τον τελευταίο χρόνο μετά από πολλές ώρες. 

Οι συμμαθητές της 15χρονης φαίνεται να γνώριζαν

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συμμαθητές της κοπέλας είχαν αντιληφθεί την καλή σχέση που είχε με τον καθηγητή.

Οι ειδικοί λένε ότι σε αυτές τις ηλικίες τα κορίτσια συνηθίζουν να ερωτεύονται τους καθηγητές τους. 

Οι αρχές ερευνούν αν υπάρχουν και αλλά παρόμοια περιστατικά στον περίγυρο του καθηγητή, καθώς υπήρχαν διαμαρτυρίες από μαθήτριες για απρεπή συμπεριφορά.