ΕΛΛΑΔΑ

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Μύκονο - Θετικός στον ιό 73χρονος

Δημοσίευση 16 Ιουλίου 2020, 15:00 / Ανανεώθηκε 16 Ιουλίου 2020, 15:21
Νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Μύκονο - Θετικός στον ιό 73χρονος
Facebook Twitter Whatsapp

Συναγερμός στη Μύκονο μετά τον εντοπισμό νέου κρούσματος κορωνοϊού, του πρώτου στο νησί μετά τον Απρίλιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επισκέφθηκε ξανά τη Μύκονο ο νέος κορωνοϊός, μετά τα δύο κρούσματα τον Απρίλιο, καθώς η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Μυκόνου Ντίνα Σαμψούνη ανακοίνωσε ένα ακόμα κρούσμα.

Πρόκειται για 73χρονο, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον ιό κατά τον έλεγχο στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο άνδρας που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι Αλβανικής καταγωγής ταξίδεψε στο νησί προκειμένου να επισκεφτεί συγγενικά του πρόσωπα τα οποία εργάζονται εκεί.

Προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου μόνος του χθες 15 Ιουλίου και, σύμφωνα με τα όσα είπε στους γιατρούς, ήξερε ότι νοσούσε από την Κυριακή και ήταν σε καραντίνα στο σπίτι που διέμενε.

Η κατάσταση του εκτιμήθηκε από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας οι οποίοι πραγματοποίησαν κλινική εξέταση και εργαστηριακό έλεγχο στον 73χρονο που νοσηλεύεται στα ειδικά διαμορφωμένα ISO BOX του Κέντρου Υγείας, ενώ του έχει χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας Μυκόνου:

«Προσήλθε στο Κ.Υ. Μυκόνου σήμερα 15/7, ασθενής ετών 73, με θετικό τεστ COVID-19, διεγνωσμένο από τον έλεγχο που πραγματοποιείται στις πύλες εισόδου της χώρας. Εκτιμήθηκε από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας και πραγματοποιήθηκε κλινική εξέταση και εργαστηριακός έλεγχος. Ο ασθενής νοσηλεύεται στα ειδικά διαμορφωμένα ISO BOX του Κ.Υ. και του έχει χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή. Εκτιμήθηκε από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας και πραγματοποιήθηκε κλινική εξέταση και εργαστηριακός έλεγχος. Ο ασθενής νοσηλεύεται στα ειδικά διαμορφωμένα ISO BOX του Κ.Υ. και του έχει χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή».