ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου: Ο γιος μας εξευτελίστηκε και κατέρρευσε η ψυχική του υγεία

Δημοσίευση 16 Ιουλίου 2020, 18:00 / Ανανεώθηκε 16 Ιουλίου 2020, 18:16
Ξεσπά ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου: Ο γιος μας εξευτελίστηκε και κατέρρευσε η ψυχική του υγεία
Facebook Twitter Whatsapp

Η οικογένεια του 27χρονου από το Βόλο ξεσπά για το χαμό του παιδιού της, με τον πατέρα του να λέει πως «στη χώρα μας δεν λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με ένα σπαρακτικό κείμενο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου αποχαιρετά το παιδί του, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι στη χώρα μας δεν λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί.

Στο κείμενό του, ο Γιάννης Μάγγος σημειώνει ότι αποτελεί αδιάψευστο γεγονός πως ο γιος του ξυλοκοπήθηκε από τα ΜΑΤ «άγρια και επικίνδυνα» πριν ένα μήνα, ενώ τονίζει ότι αποτελεί επίσης γεγονός -που όμως δεν μπορεί να αποδειχθεί ιατροδικαστικά- ότι «μετά τον ξυλοδαρμό, αλλά και τους εξευτελισμούς που υπέστη στο κρατητήριο, κατέρρευσε η ψυχική του υγεία, που μοιραία επηρέασε τις αποφάσεις για τη ζωή του».

Σημειώνεται ότι χθες έγινε γνωστό ότι σύμφωνα με τη νεκροτομή που έγινε παρουσία εισαγγελέα, αλλά και τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, ο θάνατος του 27χρονου αποδίδεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ το οξύ πνευμονικό οίδημα δεν φαίνεται να συνδέεται, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πρώτες πληροφορίες, με τα χτυπήματα που είχε δεχτεί ο Βασίλης Μάγγος.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Γιάννη Μάγγου:

«ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ

Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι ότι το παιδί μας πέθανε.

Γεγονός αδιάψευστο είναι ότι πριν ένα μήνα ξυλοκοπήθηκε από τα ΜΑΤ άγρια και επικίνδυνα για τη σωματική του υγεία.

Η σκηνή του ξυλοδαρμού υπάρχει σε βίντεο που το είδε όλος ο κόσμος.

Γεγονός (μη αποδεικνυόμενο ιατροδικαστικά) είναι ότι μετά τον ξυλοδαρμό, αλλά και τους εξευτελισμούς που υπέστη στο κρατητήριο, κατέρρευσε η ψυχική του υγεία, που μοιραία επηρέασε τις αποφάσεις για τη ζωή του.

Γεγονός είναι ότι στη χώρα μας κανένας από την κυβέρνηση ,ούτε καν εισαγγελέας από το κράτος, δεν διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για τα παραπάνω.

Γεγονός είναι ότι στη χώρα μας δεν λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί.

Γεγονός είναι ότι η κοινωνία μας δεν είναι δίκαιη.

Γεγονός είναι ότι ο γιoς μας, Βασίλειος Μάγγος, με τους αγώνες του προσπαθούσε να την κάνει καλύτερη!

Η οικογένεια του Βασίλειου Μάγγου»

Δείτε την ανάρτηση: