ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το εξώδικο του Καπέλιου στον Ματθαιόπουλο για τις φωτιές σε Μάνη και Κύθηρα

Δημοσίευση 22 Ιουλίου 2020, 14:00 / Ανανεώθηκε 22 Ιουλίου 2020, 14:29
Αυτό είναι το εξώδικο του Καπέλιου στον Ματθαιόπουλο για τις φωτιές σε Μάνη και Κύθηρα
Facebook Twitter Whatsapp

Ο κ. Καπέλιος καλεί τον κ. Ματθαιόπουλο να δηλώσει εγγράφως ότι οι φράσεις που αναφέρονται στον ίδιο δεν ειπώθηκαν ποτέ από τον δεύτερο, ειδάλλως, όπως αναφέρει, θα στραφεί εναντίον του ποινικά και αστικά».

Με εξώδικο απαντά ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής Βασίλης Καπέλιος στον επίσης πρώην αρχηγό της Πυροσβεστικής Βασίλη Ματθαιόπουλου, μετά τη δημοσιοποίηση του ηχητικού ντοκουμέντο από την Καθημερινή. 

Στον επίμαχο διάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα ο Β. Ματθαιόπουλος φέρεται να ισχυρίστηκε στον πραγματογνώμονα ότι η Μάνη και τα Κύθηρα κάηκαν το 2017 γιατί δεν εστάλησαν εναέρια μέσα, προκειμένου ο κ. Καπέλιος να εκθέσει τον τότε υπαρχηγό επιχειρήσεων Γιάννη Βασιλειάδη.

Στο εξώδικο, ο κ. Καπέλιος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Ουδέποτε παρεμπόδισα την κατάσβεση πυρκαγιών, ούτε εμπόδισα τη χρήση εναέριων ή άλλων μέσων για ιδιοτελείς ή άλλους σκοπούς, αλλά εργάστηκα σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου στο Πυροσβεστικό Σώμα, ιδιαίτερα κατά το διάστημα που ήμουν αρχηγός με ζήλο και αυταπάρνηση» και καλεί τον κ. Ματθαιόπουλο να δηλώσει εγγράφως ότι οι φράσεις που αναφέρονται στον ίδιο δεν ειπώθηκαν ποτέ από τον δεύτερο, ειδάλλως, όπως αναφέρει, θα στραφεί εναντίον του ποινικά και αστικά.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr