ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Βαρυμπόμπη: Εικόνες από το φρεάτιο όπου εντοπίστηκαν τρεις νεκροί άνδρες - Πιθανόν έψαχναν για θησαυρό - Πέθαναν από αναθυμιάσεις (Βίντεο)

Δημοσίευση 30 Ιουλίου 2020, 08:00 / Ανανεώθηκε 30 Ιουλίου 2020, 09:41
Facebook Twitter Whatsapp

Στο σημείο βρέθηκαν μια σκάλα, μια γεννήτρια, προσωπικά αντικείμενα, μπουκαλάκια νερού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού πιθανόν στοίχισε τη ζωή στους τρεις άνδρες που εντοπίστηκαν νεκροί τα ξημερώματα στην περιοχή Φλόγα Βαρυμπόμπης, μέσα σε φρεάτιο, σε βάθος 8-10 μέτρων. 

Οι τρεις άνδρες, Έλληνες, ηλικίας 45-55 ετών, εντοπίστηκαν από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, την οποία κάλεσε ένα από τα τρία άτομα (δύο άνδρες και μία γυναίκα) που ήταν στην ίδια παρέα με τους άτυχους άνδρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στο σημείο βρέθηκαν μια σκάλα, μια γεννήτρια, προσωπικά αντικείμενα, μπουκαλάκια νερού και οι Αρχές θεωρούν πιθανό το σενάριο η παρέα να βρισκόταν εκεί γιατί είχε πληροφορίες πως στην περιοχή υπήρχε ένας κρυμμένος θησαυρός. 

Σύμφωνα με τις Αρχές, σε σημείο της περιοχής όπου υπήρχε ένα παλιό άνοιγμα (κάτι σαν πηγάδι) τα άτομα προσπάθησαν με σκαπτικά εργαλεία να το μεγαλώσουν, προκειμένου να μπορέσουν εισέλθουν στο έδαφος, σε βάθος 8-10 μέτρων.

Τελικά τα κατάφεραν, χρησιμοποιώντας τη σκάλα, ωστόσο δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν στην επιφάνεια, διότι - πιθανότατα- πέθαναν από αναθυμιάσεις. Όταν η παρέα τους αντιλήφθηκε ότι έχουν καθυστερήσει, ενημέρωσε την Πυροσβεστική.

Η ανάσυρση των σορών ολοκληρώθηκε στις 05:30 το πρωί, ύστερα από επιχείρηση 12 πυροσβεστών με 4 οχήματα, ενώ τις συνθήκες θανάτου τους διερευνά η πυροσβεστική που ανέλαβε την προανάκριση. Απαντήσεις για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο των ανδρών θα δώσει η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.