ΕΛΛΑΔΑ

Θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος σε πασίγνωστο beach bar στη Μύκονο - Η ανακοίνωση της επιχείρησης

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 5 Αυγούστου 2020, 12:00 / Ανανεώθηκε 5 Αυγούστου 2020, 12:41
Θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος σε πασίγνωστο beach bar στη Μύκονο - Η ανακοίνωση της επιχείρησης
Facebook Twitter Whatsapp

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από τεστ που έκανε υπάλληλος του γραφείου μας, βρέθηκε θετικός στην Covid-19», αναφέρει η επιχείρηση σε ανάρτησή της στο Instagram.

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε υπάλληλος του beach bar Alemagou στη Φτελιά της Μυκόνου.

Την ενημέρωση έκανε η επιχείρηση, η οποία θα παραμείνει κλειστεί έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, με διενέργεια τεστ στο σύνολο του προσωπικού και απολύμανση όλων των χώρων της. 

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από τεστ που έκανε υπάλληλος του γραφείου μας, βρέθηκε θετικός στην Covid-19. Ύστερα από αυτό και για λόγους ασφαλείας, προχωράμε σε μοριακό τεστ Covid-19 στο σύνολο του προσωπικού και σε απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος. Όπως είναι αυτονόητο, κρίναμε ότι το κατάστημα πρέπει να παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτοελέγχου και να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα μετάδοσης του ιού», αναφέρει η επιχείρηση σε ανάρτηση στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση άνοιξε τη Δευτέρα 29/06 έπειτα από δύο εβδομάδες που ήταν κλειστή λόγω παραβίασης των κανονισμών για τον κορωνοϊό.

Το γνωστό μπαρ της Μυκόνου είχε βάλει προσωρινό λουκέτο όταν σε έλεγχο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διαπιστώθηκαν εικόνες συνωστισμού. Του επιβλήθηκε λουκέτο 60 ημερών και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ για μη τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών προστασίας και διασφάλισης της δημόσιας υγείας.  

Ωστόσο, σε ρύθμιση εξορθολογισμού των ποινών, το beach bar άνοιξε κανονικά 15 μέρες μετά.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr