ΕΛΛΑΔΑ

Αντιδρούν οι αστυνομικοί με την «καρατόμηση» του διοικητή του ΑΤ Πόρου: «Επίθεση» στον δήμαρχο για τις δηλώσεις του – «Να ζητήσει συγγνώμη»

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 8 Αυγούστου 2020, 15:00 / Ανανεώθηκε 8 Αυγούστου 2020, 15:41
Αντιδρούν οι αστυνομικοί με την «καρατόμηση» του διοικητή του ΑΤ Πόρου: «Επίθεση» στον δήμαρχο για τις δηλώσεις του – «Να ζητήσει συγγνώμη»
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της απέναντι στις καταγγελίες που προέβη ο δήμαρχος Πόρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Πειραιά, έχει προκαλέσει η διαδικασία απομάκρυνσης του διοικητή του αστυνομικού τμήμα Πόρου, μετά τις δηλώσεις του δημάρχου του νησιού πως «υπήρξαν ολιγωρίες και πλημμέλειες του τοπικού Α.Τ καθώς και του προσωπικού που υπηρετεί εκεί, όσον αφορά τη χρήση μάσκας, τις συγκεντρώσεις, στην προστασία από τον κορωνοϊό».

Η Ένωση εκφράζει την απορία της για την «θέση που επιλέγει ο δήμαρχος» και τον παρακαλούν να «επιλέξει την οδό της συγγνώμης και σωφροσύνης πριν τα γεγονότα από μόνα τους τον εκθέσουν ανεπανόρθωτα» καθώς όπως τονίζουν, «ίσως θα ήταν φρόνιμο να αποδώσει “τα του Καίσαρος τω Καίσαρι”, αφού ο κ. Δήμαρχος Πόρου κάνει την δική του αυτοκριτική καθώς οι εποχές του “αποδιοπομπαίου τράγου”, έχουν παρέλθει στην Ελλάδα ανεπιστρεπτί». 

Τέλος δεν παραλείπεται στην ανακοίνωση, να επισημάνουν πως « Είναι γνωστή σ' όλη την Ελληνική κοινωνία η προσφορά των εργαζομένων αστυνομικών και στην αντιμετώπιση του Covid 19» και επισημαίνουν πως «Φαίνεται ότι ο κ. αξιότιμος Δήμαρχος τεχνηέντως για να απεμπολήσει τυχόν δικές του ευθύνες, επιλέγει να επιρρίψει αυγουστιάτικα ευθύνες στους λιγοστούς αστυνομικούς του Α.Τ. που πασχίζουν σε όλα τα μέτωπα» .