ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση στην Ικαρία μετά το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού – Τι αναφέρει ο Δήμος

Δημοσίευση 8 Αυγούστου 2020, 20:00 / Ανανεώθηκε 8 Αυγούστου 2020, 20:55
Αναστάτωση στην Ικαρία μετά το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού – Τι αναφέρει ο Δήμος
Facebook Twitter Whatsapp

Το πρώτο κρούσμα στην Ικαρία έρχεται λίγες ημέρες μετά τις εικόνες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου από το αυτοσχέδιο πανηγύρι που είχε στηθεί στο νησί, παρά τις αυστηρές απαγορεύσεις.

Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού καταγράφηκε και στην Περιφερειακή Ενότητα Ικαρίας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Σάββατο ο ΕΟΔΥ. Όπως μετέδωσε ο ALPHA πρόκειται για κρούσμα που προέρχεται από το γλέντι που πραγματοποιήθηκε στο νησί στις 5 Αυγούστου, προκαλώντας αναστάτωση με τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν.

Μάλιστα, υπήρξε ανακοίνωση από τον Δήμο Ικαρίας, στην οποία αναφέρει ότι «οι συνθήκες επιβάλλουν να συνειδητοποιήσουμε την κρισιμότητα της κατάστασης με σύνεση και ψυχραιμία. Καλούμε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να προχωρήσουν σε προληπτικούς ελέγχους». Η ανακοίνωση θυμίζει ακόμη ότι γίνονται απολυμάνσεις σε δημόσια κτίρια και επίσης θυμίζει τη σύσταση για την υποχρεωτική χρήση της μάσκας στους δημόσιους χώρους αλλά και στους κλειστούς χώρους.

Το πρώτο κρούσμα στην Ικαρία έρχεται λίγες ημέρες μετά τις εικόνες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου από το αυτοσχέδιο πανηγύρι που είχε στηθεί στο νησί, παρά τις αυστηρές απαγορεύσεις.

Δείτε εικόνες από πανηγύρι στην Ικαρία: