ΕΛΛΑΔΑ

Ακυρώθηκε η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Ρόδο – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του beach bar

Δημοσίευση 8 Αυγούστου 2020, 23:00 / Ανανεώθηκε 8 Αυγούστου 2020, 23:42
Ακυρώθηκε η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Ρόδο – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του beach bar
Facebook Twitter Whatsapp

Είχαν προηγηθεί καταγγελίες από περιοίκους για την κατασκευή πλωτής εξέδρας. Συνελήφθη από αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης του beach bar. Την ακύρωση της συναυλίας είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο γνωστός τραγουδιστής.

Ακυρώθηκε η σημερινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου σε γνωστό μπαρ της Ρόδου, έπειτα από την σύλληψη του ιδιοκτήτη για την δημιουργία πλωτής εξέδρας.

Η αστυνομία πραγματοποίησε αυτοψία έπειτα από καταγγελίες περιοίκων, όπου και διαπιστώθηκε πως ο επιχειρηματίας δεν είχε λάβει άδεια για την δημιουργία της πλωτής εξέδρας, την οποία είχε εγκαταστήσει προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της συναυλίας. Το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, έπειτα από σχετική εντολή του Αρχηγείου, προχώρησε σε δικογραφία καθώς τίθενται θέματα που αφορούν στην λειτουργία του καταστήματος. Ο επιχειρηματίας έχει συλληφθεί και κρατείται με εντολή του εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό και μάλιστα, το beach bar – στο οποίο εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια ο γνωστός τραγουδιστής - την διαφήμιζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου τόνιζε πως θα τηρούνταν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η ανάρτηση του Αντώνη Ρέμου

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ενημέρωσε ο γνωστός τραγουδιστής τους θαυμαστές του για την ακύρωση της συναυλίας.

Συγκεκριμένα, έγραψε: Λίγες ώρες πριν την πρώτη μου και μοναδική συναυλία του καλοκαιριού, ενημερώθηκα ότι λόγω μιας πλωτής εξέδρας που δημιουργήθηκε για να τηρηθούν στο έπακρο οι Αποστάσεις ασφαλείας του Covid-19 είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή σε αυτόφωρη διαδικασία του ιδιοκτήτη και όλων των εργαζομένων της επιχείρησης. Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσω τους φίλους μου και εντός της Ρόδου και όλους αυτούς που ταξίδεψαν από άλλα μέρη της Ελλάδος ότι η συναυλία ακυρώνεται. To be Continued....