ΕΛΛΑΔΑ

Δράμα στην Εύβοια με το ανδρόγυνο που βρέθηκε πνιγμένο μέσα στο σπίτι του (Φωτογραφία)

Δημοσίευση 10 Αυγούστου 2020, 08:00 / Ανανεώθηκε 10 Αυγούστου 2020, 08:10
Δράμα στην Εύβοια με το ανδρόγυνο που βρέθηκε πνιγμένο μέσα στο σπίτι του (Φωτογραφία)
Facebook Twitter Whatsapp

Το ζευγάρι αγνοούνταν για πολλές ώρες, μέχρι που η πυροσβεστική το βρήκε πνιγμένο, ύστερα από τη σφοδρή κακοκαιρία που στοίχησε τις ζωές συνολικά 7 ατόμων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μία 38χρονη γυναίκα και ο 42χρονος σύζυγος της βρέθηκαν νεκροί, αργά το απόγευμα της Κυριακής μέσα στο σπίτι τους.

Η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο χωριό Αμφιθέα του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων στην Εύβοια και βρήκε το ζευγάρι χωρίς τις αισθήσεις του. Η γυναίκα και ο άνδρας αγνοούνταν για πολλές ώρες, με τα σωστικά συνεργεία να εντοπίζουν πρώτα την 38χρονη και στη συνέχεια τον 42χρονο.

Μέχρι στιγμής, τα θύματα της πρωτοφανούς θεομηνίας ανέρχονται σε επτά, ανάμεσα τους και ένα βρέφος οκτώ μηνών, ενώ εξακολουθεί να αγνοείται ένας 70χρονος στην περιοχή Μπούρτζι. Πιο συγκεκριμένα, νεκροί βρέθηκαν ένα βρέφος 8 μηνών και δύο ενήλικες στην περιοχή Πολιτικά, δύο πολίτες στο Μπούρτζι και το ζευγάρι στην περιοχή Αμφιθέα.

Ο χείμαρρος «άρπαξε» μέσα από τα χέρια του πατέρα το βρέφος – Μαρτυρία σοκ

Ανάμεσα στους νεκρούς και ένα βρέφος μόλις 8 μηνών που βρήκε τραγικό θάνατο σε ημιυπόγειο όπου βρισκόταν με τους γονείς του.

Οι περιγραφές συγγενή της οικογένειας του βρέφους συγκλονίζουν.  Ο χείμαρρος, όπως αναφέρει μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έσπασε το τζάμι του σπιτιού και μπήκε στο δωμάτιο, η οικογένεια στην προσπάθεια της να γλιτώσει, έτρεξε έξω από το σπίτι. Η ορμή του νερού ήταν τόσο μεγάλη που μόλις άνοιξα την πόρτα του σπιτιού για να βγουν έξω, τους έσπρωξε ο χείμαρρος και το παιδί γλίστρησε από τα χέρια του πατέρα.

«Τους έπιασε στον ύπνο ο χείμαρρος. Κοιμόντουσαν οι άνθρωποι όταν ο χείμαρρος  έσπασε το τζάμι από τη δύναμη του νερού και μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Σηκώθηκε έντρομος ο πατέρας και βούτηξε το μωρό στην αγκαλιά και έτρεξε μαζί με τη γυναίκα του να βγουν από το σπίτι. Μόλις άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού για να βγουν έξω, τους έσπρωξε ο χείμαρρος και του γλίστρησε το μωρό από τα χέρια. Φώναζε η μητέρα για το παιδί της, δεν είχαν ρεύμα, δεν έβλεπαν τίποτα, ήταν πίσσα σκοτάδι και τους παρέσυρε όλους το νερό» αναφέρει.

«Όπως μας είπαν οι δικοί του, άνοιξε ο πατέρας την πόρτα να φύγουνε και το πήρε από τη μητέρα τα χέρια το νερό και το χάσανε» προσθέτει κάτοικος της περιοχής.

«Αυτό το πράγμα τριάντα χρόνια που ζω δε το έχω ξαναζήσει. Και μόνο που έβλεπα κόσμο να φωνάζει και να τους παρασύρει το νερό και τα αμάξια μπροστά μου να τα διαπερνάει κι εμείς να βγαίνουμε με σκοινιά από το μαγαζί τελείωσε. Είναι η απόλυτη καταστροφή. Ήταν πάνω στα δέντρα και παρακαλάγανε για βοήθεια και δε τους άκουγε κανείς» προσθέτει άλλος κάτοικος.