ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Έφοδος της αστυνομίας σε γάμο λόγω συνωστισμού- Προσήχθησαν γαμπρός και πεθερός

Δημοσίευση 14 Αυγούστου 2020, 14:00 / Ανανεώθηκε 14 Αυγούστου 2020, 14:15
Αλεξανδρούπολη: Έφοδος της αστυνομίας σε γάμο λόγω συνωστισμού- Προσήχθησαν γαμπρός και πεθερός
Facebook Twitter Whatsapp

Απίστευτος συνωστισμός σε γάμο στην Αλεξανδρούπολη. Επέμβαση της Αστυνομίας. Προσήχθησαν ο γαμπρός και ο πεθερός.

Τα μέτρα κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού πήγαν για ακόμη μια φορά περίπατο σε ένα μουσουλμανικό γάμο στην Αλεξανδρούπολη με αποτέλεσμα την επέμβαση της αστυνομίας.

Ο γάμος στον οποίο επικράτησε συνωστισμός έγινε το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Άβαντος και σύμφωνα με το evros-news.gr, εκτός από τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομική Διεύθυνση, δημοσιεύτηκαν και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου γινόταν ζωντανή μετάδοση του γλεντιού των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής όπου επικρατούσε κυριολεκτικά χαμός.

Στην περιοχή έφτασαν άνδρες της ομάδας της “ΔΙΑΣ” και οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον γαμπρό αλλά και τον πεθερό του στην Αστυνομική Διεύθυνση. Εκεί τους επιβλήθηκε το χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φτάνει τις 15.000 ευρώ, ενώ ο γάμος διαλύθηκε. Παράλληλα ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να ασκήσει αν κρίνει ότι υπάρχουν επιπλέον παραβάσεις, τις σχετικές διώξεις στους υπεύθυνους της απαράδεκτης αυτής κατάστασης.

Σημειώνεται ότι η Αλεξανδρούπολη είχε πάνω από 60 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε γάμο που έγινε πριν από δυο εβδομάδες, ενώ αυξάνονται καθημερινά και τα κρούσματα απ’ τον πολιτικό γάμο του Τυχερού.

Πηγή: evros-news.gr