ΕΛΛΑΔΑ

Αν θες πραγματικές σπουδές και αληθινή καριέρα, το ΙΕΚ MASTER είναι για σένα

Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου 2020, 09:00 / Ανανεώθηκε 26 Σεπτεμβρίου 2020, 09:30
Αν θες πραγματικές σπουδές και αληθινή καριέρα, το ΙΕΚ MASTER είναι για σένα
Facebook Twitter Whatsapp

Αυτό που χρειάζεσαι στην ουσία είναι ένα: πραγματικές σπουδές και αληθινή καριέρα. Ό,τι ακριβώς σου προσφέρει το IEK MASTER.

Ήρθε αυτή η εποχή του χρόνου που αναρωτιέσαι τι θα κάνεις με τη ζωή σου, και κυρίως, με τις σπουδές σου. Θα βρεις αυτό που πραγματικά σε εκφράζει; Θα συναντήσεις τους καθηγητές που θα σε κερδίσουν, κάνοντας τη φοίτηση, όχι απλά ενδιαφέρουσα, αλλά συναρπαστική; Και μετά, τι; Θα μπορείς να βρεις εύκολα δουλειά; Θα έχεις τη στήριξη που τόσο χρειάζεσαι από τη σχολή, ώστε να ξεκινήσεις μια επαγγελματική σταδιοδρομία; Τα ερωτήματα είναι πολλά –και δικαιολογημένα. Αυτό που χρειάζεσαι στην ουσία είναι ένα: πραγματικές σπουδές και αληθινή καριέρα. Ό,τι ακριβώς σου προσφέρει το IEK MASTER. Αξίζει να μάθεις περισσότερα.

Έχεις στα χέρια σου ένα δυνατό κρατικό δίπλωμα

Καταρχάς, στο ΙΕΚ MASTER λαμβάνεις κρατικό δίπλωμα, ισοδύναμο των Δημόσιων ΙΕΚ και αναγνωρισμένο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με αυτό το Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης μπορείς να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για διορισμό, και μοριοδοτείσαι με 150 μόρια.

Προωθείσαι άμεσα στην αγορά εργασίας

Το ΙΕΚ MASTER έχει δημιουργήσει μακροχρόνιες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνει αυτό για εσένα; Ότι μέσω του τμήματος Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας και Εύρεσης Εργασίας, το βιογραφικό σου προωθείται, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σου, σε τουλάχιστον 7.000 επιχειρήσεις! Θες και περισσότερα; Σου παρέχονται εξατομικευμένες συμβουλές και εργαλεία, προκειμένου να κάνεις τα κατάλληλα επαγγελματικά βήματα ή ακόμα και να ιδρύσεις τη δική σου επιχείρηση! Γιατί να περιορίζεις τα όνειρά σου;

Εξειδικεύεσαι σε επαγγελματικούς τομείς που κάνουν τη διαφορά

Στο ΙΕΚ MASTER αποκτάς εξειδικευμένη επαγγελματική κατάρτιση σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε ειδικότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής. Άρα, η Ανώτατη Εκπαίδευση δεν είναι μονόδρομος. Μπορείς να επιλέξεις τον τομέα που σου ταιριάζει, μέσα από μια μεγάλη γκάμα σπουδών. Ξεχωρίσαμε για εσένα επτά: Πληροφορική, Αισθητική, Προπονητική, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Ναυτιλιακά, Τουριστικά, Μαγειρική/Ζαχαροπλαστική. Πάμε να δούμε δυο λόγια για την κάθε μία.

Πληροφορική

Οι σπουδές στον τομέα της Πληροφορικής θεωρούνται από τις πιο εύστοχες επιλογές για την ένταξη στην αγορά εργασίας. Όπως διαπιστώνεις κι εσύ, ζούμε σε έναν ψηφιακό κόσμο, γι’ αυτό και όσοι εξειδικεύονται στα ψηφιακά μέσα είναι απαραίτητοι, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Αισθητική

Η ομορφιά, η καλαισθησία και η καλή υγεία πάντα θα έχουν ζήτηση. Δεν είναι τυχαίο που οι απόφοιτοι στον τομέα της Αισθητικής βρίσκουν εύκολα τον δρόμο τους στην αγορά εργασίας. Ειδικά όταν εξειδικεύονται σε σύγχρονες μεθόδους με τη χρήση προϊόντων νέας γενιάς και εξελιγμένων θεραπειών, όπως γίνεται στο ΙΕΚ MASTER!

Προπονητική

Το όνειρό σου είναι να γίνεις προπονητής; Μπορείς να το πραγματοποιήσεις στο IEK MASTER και να αναδείξεις τους επόμενους πρωταθλητές! Ως προπονητής αθλημάτων αναλαμβάνεις την εκγύμναση ατόμων κάθε ηλικίας, με σκοπό τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και της τεχνικής τους. Θα μπορείς να εργαστείς όπου επιθυμείς, όπως σε συλλόγους, ομάδες, σχολεία, γυμναστήρια ή να γίνεις personal trainer.

Αρχιτεκτονική Τοπίου

Εδώ, δεν μιλάμε για απλές γνώσεις κηπουρικής, αλλά για «τεχνικό τεχνολογικών εφαρμογών και εγκαταστάσεων σε έργα τοπίου και περιβάλλοντος»! Με άλλα λόγια, αποκτάς τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες για να σχεδιάζεις και να υλοποιείς καλλωπιστικές επεμβάσεις τοπίου όπου έχεις φανταστεί, από επιχειρήσεις, οργανισμούς και δημόσια πάρκα, μέχρι παιδικές χαρές και resort!

Ναυτιλιακά

Ζεις σε μία χώρα που διατηρεί κυρίαρχη θέση παγκοσμίως στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Μήπως με τις σπουδές σου στα ναυτιλιακά να δημιουργήσεις και εσύ μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία;

Τουριστικά

Η επιλογή σου να σπουδάσεις Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας σημαίνει ότι ως άριστα καταρτισμένο στέλεχος εξασφαλίζεις να περάσουν οι πελάτες σου ονειρικές διακοπές.

Μαγειρική / Ζαχαροπλαστική

Η τέχνη της γαστρονομίας και της ζαχαροπλαστικής είναι η καταλληλότερη επιλογή για εσένα που η δημιουργικότητα είναι το βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σου. Καλλιεργείς το ταλέντο σου και θέτεις τις βάσεις για να κάνεις χιλιάδες ουρανίσκους ευτυχισμένους!

Έχεις ανταγωνιστικά και προνομιακά δίδακτρα

Τα κόστος ξέρουμε ότι είναι ένα κομμάτι που σε απασχολεί. Γι’ αυτό και στο ΙΕΚ MASTER τα δίδακτρα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά και προνομιακά. Σε πολλές περιπτώσεις έχεις και ειδική έκπτωση, καθώς το IEK MASTER είναι το μοναδικό ΙΙΕΚ, το οποίο προσαρμόζει τα δίδακτρά σου βάσει κοινωνικών κριτηρίων.

Παίρνεις μέρος στο πρόγραμμα Εrasmus+

Στο ΙΕΚ MASTER αποκτάς πολλά περισσότερα, συμμετέχοντας στο σχέδιο διακρατικής κινητικότητας Εrasmus+, συνολικής διάρκειας 14 ημερών. Σε αυτό το πρόγραμμα έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις νέες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες, και να αποκτήσεις μια πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική κατάρτιση στο αντικείμενό σου.

Αν σου αρέσουν οι αριθμοί, κλείνουμε με αυτούς: 30 χρόνια εμπειρίας, 150 εξειδικευμένα στελέχη, 400 εξαιρετικοί συνεργάτες, 7000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και 50000 online καταρτιζόμενοι. Όλα όσα έψαχνες για πραγματικές σπουδές και αληθινή καριέρα είναι στο χέρι σου!

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις