ΕΛΛΑΔΑ

Καρδιολόγος νόσησε δύο φορές από κορωνοϊό μέσα σε λίγες μέρες

Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου 2020, 23:00 / Ανανεώθηκε 15 Σεπτεμβρίου 2020, 23:35
Καρδιολόγος νόσησε δύο φορές από κορωνοϊό μέσα σε λίγες μέρες
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Ο καρδιολόγος που έχασε τη γυναίκα του από τον φονικό ιό, μίλησε μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης. Ο γιατρός δεν πίστευε στον κορωνοϊό.

Ανησυχία έχει προκαλέσει η περίπτωση ενός καρδιολόγου 62 ετών στον Έβρο που νόσησε από κορωνοϊό, πήρε εξιτήριο και μετά από ημέρες βρέθηκε και πάλι θετικός στον ίο.

Ο καρδιολόγος που έχασε τη γυναίκα του από τον φονικό ιό, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης και εξήγησε πώς από αρνητής της πανδημίας βρέθηκε να νοσεί δυο φορές.

Ο 62χρονος γιατρός από την Ορεστιάδα ζει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες τον εφιάλτη. Στις 3 Σεπτεμβρίου βγήκε θετικός στο τεστ και εισήχθη στο νοσοκομείο. Πέντε ημέρες μετά, πήρε εξιτήριο και επανέλαβε δύο φορές το τεστ στις 8 Σεπτεμβρίου, στα οποία βγήκε αρνητικός. Όμως η τύχη δε χαμογέλασε και στη σύζυγό του, η οποία μία ημέρα μετά, στις 9 Σεπτεμβρίου έφυγε από τη ζωή νικημένη από την πανδημία.

Τελικά στις 12 Σεπτεμβρίου βρέθηκε και πάλι θετικός στον ιό και μπήκε ξανά στο νοσοκομείο

Ο γιατρός δεν πίστευε στον κορωνοϊό 

Τραγική ειρωνεία στην ιστορία του καρδιολόγου είναι ότι δεν πίστευε στον κορωνοϊό. Όμως νόσησε ο ίδιος δυο φορές, κόλλησαν τα τέσσερα παιδιά του και η πεθερά του και θρηνεί και τη γυναίκα του.

Αυτή τη στιγμή υποστηρίζεται λόγω της πνευμονίας από οξυγόνο.