ΕΛΛΑΔΑ

Χυδαία επίθεση οδηγού λεωφορείου σε δύο γυναίκες (Βίντεο)

Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου 2020, 22:00 / Ανανεώθηκε 16 Σεπτεμβρίου 2020, 22:17
Χυδαία επίθεση οδηγού λεωφορείου σε δύο γυναίκες (Βίντεο)
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με έναν οδηγό λεωφορείου να επιτίθεται φραστικά σε γυναίκες επιβάτισσες της γραμμής.

Πρόκειται για τον οδηγό του λεωφορείου της γραμμής Α8 στο Μαρούσι ο οποίος το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με τα βίντεο που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου βρίζει χυδαία γυναίκα επειδή δεν φοράει την προστατευτική μάσκα.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, και η ίδια ήταν μάρτυρας σε περιστατικό όπου μία άλλη επιβάτιδα κρατώντας δύο σακούλες ψάχνοντας να βρει την μάσκα, δέχθηκε υβριστική επίθεση από τον συγκεκριμένο οδηγό.

Η πρώτη γυναίκα αποφασίζει να κατέβει από το λεωφορείο και μια δεύτερη αποφασίζει να ζητήσει εξηγήσεις από τον οδηγό. «Δεν είχατε δικαίωμα να βρίσετε την κοπέλα», του λέει χαρακτηριστικά, αναφέρει το MEGA.

Όπως ακούγεται στο βίντεο ο εν λόγω οδηγός χρησιμοποιεί αχαρακτήριστες εκφράσεις ακόμα και προς άλλους επιβάτες στη συνέχεια όταν του ζητούν εξηγήσεις.

«Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες από τον κλάδο μας. Δεν μπορεί να αμαυρώνει τους οδηγούς που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους καθημερινά.» αναφέρει ο Κώστας Σιορίκης, πρόεδρος εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Οι δύο γυναίκες έχουν ήδη καταγγείλει το περιστατικό στον ΟΑΣΑ.