ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Πιάστηκαν στα χέρια μέσα σε λεωφορείο - «Δεν φοράω μάσκα, δεν υπάρχει κορωνοϊός» (Βίντεο)

Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2020, 19:00 / Ανανεώθηκε 22 Σεπτεμβρίου 2020, 19:09
Κορωνοϊός: Πιάστηκαν στα χέρια μέσα σε λεωφορείο - «Δεν φοράω μάσκα, δεν υπάρχει κορωνοϊός» (Βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Όλα άρχισαν όταν η γυναίκα ανέβηκε στο λεωφορείο χωρίς να φοράει μάσκα και ο ηλικιωμένος κύριος της ζήτησε να κατέβει αποκαλώντας την ανεύθυνη.

Ακόμα ένα περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε μέσα σε λεωφορείο. Οι επιβάτες αρχικά λογοφέρουν για τη μη χρήσης μάσκας για τον κορωνοϊό και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA, ο ηλικιωμένος κύριος επιχειρεί να κατεβάσει με τη βία, τη γυναίκα που κάθεται ακριβώς από πίσω του και δεν φοράει τη μάσκα της.

Γυρισμένος προς τα πίσω, αρπάζει το καρότσι με τα ψώνια που βαστάει στα χέρια της, τραβώντας το προς την έξοδο του λεωφορείου.

Όλα άρχισαν όταν η γυναίκα ανέβηκε στο λεωφορείο χωρίς να φοράει μάσκα και ο ηλικιωμένος κύριος της ζήτησε να κατέβει αποκαλώντας την ανεύθυνη.

Η γυναίκα αρνήθηκε να κατέβει από το λεωφορείο, λέγοντας ότι δεν φοράει μάσκα γιατί δεν υπάρχει κορωνοϊός. Στη συνέχεια έκατσε πίσω από τον ηλικιωμένο κύριο, ο όποιος συνέχισε να της ζητάει να κατέβει από το λεωφορείο.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών.

Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί πριν λίγες ημέρες σε ακόμα ένα λεωφορείο. Το επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ ηλικιωμένου και νεαρού που δεν φορούσε μάσκα και κατέληξε σε άγριο ξύλο, το οποίο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες άλλων επιβατών, συνεχίστηκε και μετά την αποβίβασή τους.