ΕΛΛΑΔΑ

Ο κορωνοϊός «διαλύει» τους πνεύμονες: Δύο ακτινογραφίες δείχνουν τη ραγδαία επιδείνωση σε 38χρονο ασθενή (Εικόνα)

Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου 2020, 08:00 / Ανανεώθηκε 23 Σεπτεμβρίου 2020, 08:43
Ο κορωνοϊός «διαλύει» τους πνεύμονες: Δύο ακτινογραφίες δείχνουν τη ραγδαία επιδείνωση σε 38χρονο ασθενή (Εικόνα)
Facebook Twitter Whatsapp

Ένας ακτινολόγος από το ΚΑΤ ανάρτησε φωτογραφία με τις δύο ακτινογραφίες με τους πνεύμονες ασθενή με Covid – 19 και τις διαφορές που καταγράφηκαν σε διάρκεια 7,5 ωρών.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας ακτινολόγος του ΚΑΤ, ο οποίος παρουσίασε τη ραγδαία επιδείνωση που προκαλεί ο κορωνοϊός στους πνεύμονες ενός ασθενή, μέσα σε λίγες ώρας.

Όπως αναφέρει ο Μάνος Καρράς, οι δύο ακτινογραφίες είναι από τους πνεύμονες ασθενής 38 ετών, ο οποίος είναι ασθενής και διαβητικός και πραγματοποιήθηκαν με διαφορά 7,5 ωρών.

Η πρώτη ακτινογραφία είναι κατά την εισαγωγή του άνδρα στο νοσοκομείο στις 12 το μεσημέρι με 98% κορεσμό οξυγόνου και η δεύτερη, η επαναληπτική, στις 19:30, με τον ασθενή να είναι πλέον με μάσκα οξυγόνου.

Σύμφωνα με τον ακτινολόγο, τα «σύννεφα» στη δεύτερη ακτινογραφία συνήθως σημαίνουν υγρό οίδημα φλεγμονή και «είναι κομμάτι του πνεύμονα που "δεν αναπνέει"».

Ο κ. Καρράς κλείνει την ανάρτησή του γράφοντας «Δεν υπάρχει ιός», απαντώντας σε όλους εκείνους που αμφιβάλλουν για την ύπαρξη του ιού.

Posted by Μανος Καρρας on Tuesday, September 22, 2020

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr