ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η έγκυος που είχε αποκλειστεί στην Οξυά Καρδίτσας λόγω «Ιανού»: «Βράζαμε νερό από τις ρεματιές για να πιούμε»

Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου 2020, 09:00 / Ανανεώθηκε 23 Σεπτεμβρίου 2020, 09:48
Συγκλονίζει η έγκυος που είχε αποκλειστεί στην Οξυά Καρδίτσας λόγω «Ιανού»: «Βράζαμε νερό από τις ρεματιές για να πιούμε»
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Η Ελένη Τόλια ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που απεγκλώβισε με ελικόπτερα η πυροσβεστική από το χωριό Οξυά της Καρδίτσας, μετά την καταστροφική κακοκαιρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγκλωβισμένη με τον γιο της και τους γονείς της ήταν η Ελένη Τόλια, στην Οξυά, η οποία διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και την Τρίτη μεταφέρθηκε στο Μουζάκι με ελικόπτερο, ύστερα από επιχείρηση των αρχών για τον απεγκλωβισμό κατοίκων του χωριού.

Η ίδια, συγκλονίζει με την περιγραφή της για τα όσα έζησε, λέγοντας χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ότι «Μαζεύαμε νερό από τις ρεματιές και το βράζαμε για να πιούμε. Όσοι δεν είχαν τρόπο να το βράσουν, το στράγγιζαν με τούλινα πανιά. Αδιανόητες και άθλιες για την εποχή οι συνθήκες».

Σημείωσε ωστόσο ότι δεν φοβήθηκε παρά μόνο το βράδυ της μεγάλης καταστροφής. «Τι να φοβηθείς όταν βλέπεις μπροστά σου το χάος» διερωτήθηκε.

Η κ. Τόλια δήλωσε πάντως ότι στόχος της είναι να επιστρέψει στην Οξυά, ενώ ζήτησε ο κάθε ένας, από το πόστο του, να κάνει ότι μπορεί για την περιοχή.