ΕΛΛΑΔΑ

«Λουκέτο» λόγω κρούσματος κορωνοϊού στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών του δήμου Αθηναίων

Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 / Ανανεώθηκε 23 Σεπτεμβρίου 2020, 10:29
«Λουκέτο» λόγω κρούσματος κορωνοϊού στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών του δήμου Αθηναίων
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Τι θα γίνει με τα ραντεβού στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών του δήμου Αθηναίων, που έκλεισε μετά την εμφάνιση κρούσματος κορωνοϊού.

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου εργαζόμενος στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών (Λιοσίων 22), όπως ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων.

Αμέσως ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, έγινε σχολαστική απολύμανση των χώρων και οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο χώρο μπήκαν σε καραντίνα. 

Το Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών δεν θα δέχεται κοινό από σήμερα 23-9-2020 έως 7-10-2020 και ως εκ τούτου αναστέλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα για έκδοση βεβαίωσης περί μη οφειλής ΤΑΠ, νέες παροχές, επανασυνδέσεις, διαχωρισμούς, δηλώσεις τετραγωνικών και δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενων στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων (eservices.cityofathens.gr).

Μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τμήμα στο e-mail: [email protected] Δηλώσεις και αιτήσεις που γίνονται στην πλατφόρμα και το e-mail λαμβάνουν άμεσα αριθμό πρωτοκόλλου και θεωρούνται εμπρόθεσμες στην περίπτωση που υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες για την κατάθεσή τους.