ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Ιανός» - Συγκλονίζει η οικογένεια της αδικοχαμένης φαρμακοποιού: «Δεν θα τη βρίσκαμε ποτέ χωρίς τα σκυλιά»

Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου 2020, 20:00 / Ανανεώθηκε 24 Σεπτεμβρίου 2020, 20:08
Κακοκαιρία «Ιανός» - Συγκλονίζει η οικογένεια της αδικοχαμένης φαρμακοποιού: «Δεν θα τη βρίσκαμε ποτέ χωρίς τα σκυλιά»
Facebook Twitter Whatsapp

Η 43χρονη παρασύρθηκε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου από τα ορμητικά νερά που προκάλεσε η κακοκαιρία«Ιανός», την ώρα που επέστρεφε από το φαρμακείο στο σπίτι της. Έκτοτε τα σωστικά συνεργεία δεν είχαν σταματήσει να την αναζητούν. Οι συγγενείς της είναι συντετριμμένοι.

Τραγωδία στην Καρδίτσα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ιανός», καθώς εντοπίστηκε νεκρή η φαρμακοποιός που αγνοείτο από την περασμένη Παρασκευή. Οι συγγενείς της είναι συντετριμμένοι.

«Δεν έχει γίνει ιατροδικαστική εξέταση, θα γίνει αύριο. Εντοπίστηκε η σορός από ένα σκυλί της αστυνομίας σε σημείο που δεν θα τη βρίσκαμε ποτέ. Για αυτό από την αρχή λέγαμε ότι θέλαμε περισσότερα σκυλιά στις έρευνες», είπε συντετριμμένος στο Mega ο ξάδερφος της άτυχης φαρμακοποιού.

Η 43χρονη παρασύρθηκε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου από τα ορμητικά νερά που προκάλεσε η κακοκαιρία«Ιανός», την ώρα που επέστρεφε από το φαρμακείο στο σπίτι της. Έκτοτε τα σωστικά συνεργεία δεν είχαν σταματήσει να την αναζητούν.

Ύστερα από έξι ημέρες, η σορός εντοπίστηκε σήμερα από τον σκύλο της Αστυνομίας. «Εντοπίστηκε γυναικείο πτώμα παράπλευρα του κυρίου ρέματος του ποταμού μέσα σε δέντρα. Έγινε η ανάσχεση και αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης. Πιθανολογούμε ότι είναι η αγνοούμενη. Δεν μπορούμε να το πούμε, όμως, γιατί το πτώμα ήταν μέσα στις λάσπες. Θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση. Τη βρήκε ο σκύλος της ελληνικής αστυνομίας», δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών.

«Θέλω να επιστρέψει ζωντανό το παιδί μου» έλεγε η μητέρα της

Σε ένα θαύμα ήλπιζε όλες αυτές τις ημέρες η οικογένεια της νεαρής φαρμακοποιού που χάθησε στα νερά του Πάμισου Ποταμού στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Η μητέρα της μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, ζητούσε ένα και μόνο πράγμα, να επιστρέψει ζωντανή η κόρη της στο σπίτι.

«Να βρεθεί το παιδί. Τρέχω και κοιτάζω από την πόρτα, από το παράθυρο μήπως φανεί» έλεγε η μητέρα της Ευδοκίας.

Η τελευταία επικοινωνία της 40χρονης με την οικογένειά της

Ο «Ιανός» στάθηκε η αιτία να χαθεί η μοναχοκόρη της. «Όταν κόπηκε το ρεύμα, την πήρα τηλέφωνο και της λέω "εγώ δεν έχω ρεύμα" και μου είπε ότι ούτε εκείνη είχε».

«Όταν μετά την ξαναπήρα, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και πήγα τρέχοντας πάνω στη γέφυρα, πέρασα και δεν είδα το αυτοκίνητο εκεί».

«Περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου πούνε κάτι καλό» δήλωσε η μητέρα της.

Επικοινωνία Μητσοτάκη με τη μητέρα της αγνοούμενης

Με τη μητέρα της Ευδοκίας επικοινώνησε και ο πρωθυπουργός. Τη διαβεβαίωσε ότι οι έρευνες δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να βρεθεί το παιδί της.