ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στα Λαδάδικα – Ίδια εικόνα και στο θέατρο Γης (φωτογραφίες+βίντεο)

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2020, 09:00 / Ανανεώθηκε 27 Σεπτεμβρίου 2020, 10:18
Κορωνοϊός: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στα Λαδάδικα – Ίδια εικόνα και στο θέατρο Γης (φωτογραφίες+βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Εικόνες συνωστισμού που προκαλούν ανησυχία καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο. Τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό πήγαν... περίπατο ξανά. 

Εικόνες που προκαλούν προβληματισμό με τον συνωστισμό, την πλήρη απουσία αποστάσεων ασφαλείας και μέτρων, έρχονται και από τη Θεσσαλονίκη.

Εκτός από ορισμένες πλατείες της Αθήνας απίστευτος συγχρωτισμός επικράτησε και στη συμπρωτεύουσα: Δυνατή μουσική, ποτά, χορός, ναργιλέδες και για αποστάσεις… ούτε λόγος, είναι η κατάσταση που επικράτησε το Σαββατόβραδο στα Λαδάδικα.

Οι εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr προκαλούν, τουλάχιστον, ανησυχία.

Σερβιτόροι που δεν προλαβαίνουν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες, εργαζόμενοι στην υποδοχή να κουβαλούν συνεχώς νέα σταντ με αποτέλεσμα να στριμώχνονται περισσότεροι και τα κρούσματα… συνεχώς να αυξάνονται το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας.

Το βίντεο του GRTimes.gr «μιλάει» από μόνο του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ανάλογη κατάσταση παρατηρήθηκε και σε άλλες κεντρικές περιοχές της πόλης, ωστόσο, σε μικρότερο βαθμό.

 

Ίδιες εικόνες και στο θέατρο Γης

Εικόνες που προκαλούν προβληματισμό καταγράφηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Θέατρο Γης στην παράσταση του ηθοποιού Αλέξανδρου Τσούβελα με τον Θανάση Παπαγεωργίου.

Στο θέατρο, όπως μεταφέρει το GRTimes, επικράτησε το αδιαχώρητο και παρά τις μάσκες, δεν αποφεύχθηκε ο συνωστισμός, ενώ οι αποστάσεις πήγαν… περίπατο.

Ενδεικτικό είναι ότι, όπως κατήγγειλε άνθρωπος που βρέθηκε εκεί,  ο μόνος ελεύθερος χώρος ήταν οι διάδρομοι από τις σκάλες.