ΕΛΛΑΔΑ

Στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος - Αρνητικός στον κορωνοϊό

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2020, 19:00 / Ανανεώθηκε 27 Σεπτεμβρίου 2020, 19:25
Στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος - Αρνητικός στον κορωνοϊό
Facebook Twitter Whatsapp

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ εισήχθη ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου εισήχθη το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος καθώς παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα.

Όπως είπε στο Flashnews.gr, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, απο τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε αναπνευστική ανεπάρκεια η οποία προς το παρόν αντιμετωπίζεται συντηρητικά.

Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε η εισαγωγή του 87χρονου προκαθήμενου της Εκκλησίας της Κρήτης, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αρνητικός στον κορωνοϊό

Ο Αρχιεπίσκοπος υποβλήθηκε σε τεστ για Covid-19 και όπως ανακοίνωσε το ΠΑΓΝΗ, βρέθηκε αρνητικός

«Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος , διεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου στις 9:20π.μ, με οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Αρχικά, αντιμετωπίστηκε με μη επεμβατικό μηχανικό αερισμό , χωρίς όμως ανταπόκριση και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στη  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου μας, όπου και διασωληνώθηκε.

Η αναπνευστική του διαταραχή ελέγχεται και παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός. Το πρώτο Covid test που πραγματοποιήθηκε είναι αρνητικό», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ.