ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με τη διαφήμιση του Ρουβά έξω από το Ηρώδειο: Η απάντηση του υπουργείου Πολιτισμού

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2020, 19:00 / Ανανεώθηκε 27 Σεπτεμβρίου 2020, 19:24
Σάλος με τη διαφήμιση του Ρουβά έξω από το Ηρώδειο: Η απάντηση του υπουργείου Πολιτισμού
Facebook Twitter Whatsapp

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του γνωστού τραγουδιστή έξω από το Ηρώδειο, με το υπουργείο Πολιτισμού να παίρνει θέση.

Μια φωτογραφία δίπλα σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, έξω από το Ηρώδειο ανέβασε στα social media ο Σάκης Ρουβάς, η οποία τραβήχτηκε για διαφημιστικούς λόγους.

Οι αντιδράσεις για τη εικόνα δεν άργησαν να έρθουν, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται πώς ο καλλιτέχνης πήρε άδεια για να φωτογραφηθεί με φόντο το μνημείο.

Το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε ότι δεν είχε δοθεί καμία άδεια στον Σάκη Ρουβά για να προβεί στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης.
Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι γνωστός τραγουδιστής απέσυρε τόσο από το Instagram του όσο και από την σελίδα του στο facebook την επίμαχη φωτογραφία.