ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός - Αποκάλυψη σοκ: Αλλοδαποί κάνουν μπάνιο σε γηροκομείο της Αθήνας με πέντε ευρώ

Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου 2020, 07:00 / Ανανεώθηκε 7 Οκτωβρίου 2020, 07:54
Κορωνοϊός - Αποκάλυψη σοκ: Αλλοδαποί κάνουν μπάνιο σε γηροκομείο της Αθήνας με πέντε ευρώ
Facebook Twitter Whatsapp

Σύμφωνα με την καταγγελία κατοίκου της περιοχής, οι αλλοδαποί σχηματίζουν ουρά για να μπουν να κάνουν μπάνιο στο γηροκομείο, στον ίδιο χώρο δηλαδή όπου βρίσκονται δεκάδες ηλικιωμένοι.

Μία απίστευτη καταγγελία φέρνει στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Αλλοδαποί κάνουν μπάνιο σε γηροκομείο στην Αθήνα πληρώνοντας μάλιστα πέντε ευρώ ο καθένας εν μέσω κορωνοϊού κατά παράβαση κάθε κανονισμού.

Σύμφωνα με την καταγγελία κατοίκου της περιοχής, οι αλλοδαποί σχηματίζουν ουρά για να μπουν να κάνουν μπάνιο στο γηροκομείο, στον ίδιο χώρο δηλαδή όπου βρίσκονται δεκάδες ηλικιωμένοι. 

«Φανταστείτε ότι μπορεί να πηγαίνανε και 30 άνθρωποι και 40 την ημέρα να κάνουν μπάνιο. Μπαίνανε μέσα, τους δίνανε μία πετσέτα, κάνανε μπάνιο, αλλάζανε και φεύγανε», είπε η καταγγέλουσα.

Όπως είπε η γυναίκα μάλιστα χρησιμοποιούν τα ίδια μπάνια με τους ηλικιωμένους και όχι ξεχωριστό χώρο, τη στιγμή που οι συγγενείς των μεγάλων ανθρώπων δε γνώριζαν τίποτα.

«Με τόσους αλλοδαπούς νομίζαμε ότι ήταν ξενοδοχείο»

Οι κάτοικοι της περιοχής πίστευαν ότι πρόκειται για ξενοδοχείο και όχι μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων.

«Όλη η γειτονιά το ξέρει και απορώ γιατί δεν έχουν βγει να το πούνε. Όλα τα μαγαζιά το ξέρανε εκεί γύρω. Νόμιζα ότι είναι ξενοδοχείο, δεν είχα καταλάβει ότι είναι γηροκομείο» είπε η καταγγέλουσα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr