ΕΛΛΑΔΑ

Καφές και σάντουιτς χωρίς να βγεις από το αυτοκίνητο σου!

Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου 2020, 07:00 / Ανανεώθηκε 15 Οκτωβρίου 2020, 07:57
Καφές και σάντουιτς χωρίς να βγεις από το αυτοκίνητο σου!
Facebook Twitter Whatsapp

Τι ζητάει κάθε πελάτης το 2020; 

Προσωποποιημένες υπηρεσίες. Μια αναβαθμισμένη καταναλωτική εμπειρία. Να μπορεί να κάνει online παραγγελίες και να παραλαμβάνει γρήγορα την παραγγελία του χωρίς επαφή, γιατί Covid-19.

Τι έκαναν τα everest; ‘Ακουσαν τον πελάτη και δημιούργησαν την καινοτόμα υπηρεσία “everest on the road”* μέσω του πρόσφατα ανασχεδιασμένου site για online παραγγελίες (take-away και delivery) www.everest.gr και του app των everest. Με τη νέα υπηρεσία “everest on the road”, η διαδικασία της παραγγελίας από ένα κατάστημα everest γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να παραγγείλεις online take-away "on the road" και μόλις φτάσεις έξω από το κατάστημα που έχεις επιλέξει, να πατήσεις το κουμπί «ΕΦΤΑΣΑ». Σε 3 λεπτά ένας υπάλληλος του καταστήματος παραδίδει την παραγγελία σου στο παράθυρο του αυτοκινήτου σου.

Και bonus: με την πρώτη παραγγελία “on the road”, παίρνεις δώρο τον καφέ σου! 

Πώς αποδεικνύει η αλυσίδα ότι σέβεται τους πελάτες της; Βελτιώνοντας διαρκώς την καθημερινή επαφή μαζί τους, προσδίδοντας παράλληλα προστιθέμενη αξία σε κάθε αγορά τους. Τα everest επενδύουν συστηματικά στην ένταξη νέων τεχνολογιών σε διάφορα στάδια του καταναλωτικού ταξιδιού, με στόχο την ενίσχυση της εμπειρίας και τη διασφάλιση της ταχύτερης και όσο το δυνατόν ανέπαφης συναλλαγής του πελάτη με το κατάστημα.

*Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε συγκεκριμένα καταστήματα ενώ προσφέρεται μόνο για παραγγελίες που έχουν εξοφληθεί ηλεκτρονικά μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας.