ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη από τα περιστατικά άγριας κακοποίησης ζώων σε Πάτρα και Νίκαια

Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου 2020, 17:00 / Ανανεώθηκε 14 Οκτωβρίου 2020, 17:07
Φρίκη από τα περιστατικά άγριας κακοποίησης ζώων σε Πάτρα και Νίκαια
Facebook Twitter Whatsapp

Φρίκη προκαλούν τα δύο περιστατικά άγριας κακοποίησης ζώων σε Νίκαια και Πάτρα.

Αποτροπιασμό προκαλούν δύο περιπτώσεις άγριας κακοποίησης ζώων που έλαβαν χώρα σε Νίκαια και Πάτρα. Ειδικότερα, μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα βρέθηκε μια γυναίκα στην Πάτρα το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή της Πλαζ, καθώς αντίκρισε όχι μια, αλλά οκτώ σκοτωμένες γάτες.

Όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα tempo24 οι γάτες δεν είχαν δηλητηριαστεί, αλλά έφεραν σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα από μαχαίρι. Αμεσα η γυναίκα σοκαρισμένη κατάφερε να ενημερώσει τις Αρχές και ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Χειροπέδες στον δράστη της Νίκαιας

Μαχαίρωσε το σκύλο επειδή δέχθηκε επίθεση, φέρεται να υποστηρίζει ένας 53χρονος στη Νίκαια στον Πειραιά, ο οποίος μαζί με έναν 63χρονο συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου μετά από ειδοποίηση περίοικων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωί της Τρίτης, στην οδό Αγγελου Σικελιανού 5 στην Άνω Νεάπολη Νικαίας, ο 53χρονος μαχαίρωσε το συγκεκριμένο σκύλο καθώς όπως υποστήριξε δέχθηκε επίθεση από το ζώο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων που ειδοποίησαν την αστυνομία , ο σκύλος βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα ενώ ένας άλλος άντρας χτυπούσε το σκυλί στο κεφάλι με ένα σκουπόξυλο.

Το σκυλί μεταφέρθηκε στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων.