current views are: 8

15 Οκτωβρίου 2020
Δημοσίευση06:17

Το κρητικό σουβλάκι που έχει «τρελάνει» το Λος Άντζελες

Ο κ. Αντώνης  Καραγιαννάκης που διατηρεί καντίνα στο Λος Άντζελες, μίλησε για την επιτυχία του και την αγάπη που δείχνουν οι κάτοικοι της πόλης στην ελληνική κουζίνα.

Δημοσίευση 06:17’

Ο κ. Αντώνης  Καραγιαννάκης που διατηρεί καντίνα στο Λος Άντζελες, μίλησε για την επιτυχία του και την αγάπη που δείχνουν οι κάτοικοι της πόλης στην ελληνική κουζίνα.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ένας Έλληνας κάνει θραύση με το σουβλάκι του το Λος Άντζελες.

Ο κ. Αντώνης Καραγιαννάκης που διατηρεί καντίνα μίλησε στο Mega για την επιτυχία του και την αγάπη που δείχνουν οι κάτοικοι της πόλης στην ελληνική κουζίνα αλλά και γενικά σε οτιδήποτε ελληνικό.

Ο Κρητικός επιχειρηματίας αποφάσισε να εργαστεί στο Λος Άντζελες πριν από έξι χρόνια. Όπως λέει, συνεργάζεται με  Έλληνα προμηθευτή κρεάτων ενώ προμηθεύεται λάδι από την Κρήτη.

«Πείσμα, υπομονή και θέληση» είναι οι τρεις μαγικές λέξεις για εκείνους που θα θελήσουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους στην Αμερική κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα, όπως ο ίδιος.

«Τους αρέσει το σουβλάκι και η ελληνική κουζίνα. Αγαπούν την ελληνική νοοτροπία και την ελληνική κουλτούρα», είπε ο Έλληνας επιχειρηματίας. «Το τζατζίκι το γνωρίζουν όλοι», τόνισε.