ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ανατριχιαστικοί διάλογοι μετά τη δολοφονία Φύσσα – Τι κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ

Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου 2020, 21:00 / Ανανεώθηκε 16 Οκτωβρίου 2020, 21:04
Δίκη Χρυσής Αυγής: Ανατριχιαστικοί διάλογοι μετά τη δολοφονία Φύσσα – Τι κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ
Facebook Twitter Whatsapp

Οι διάλογοι που έρχονται στη δημοσιότητα μετά το τέλος της ιστορικής δίκης της Χρυσής Αυγής αποδεικνύουν τι συνέβαινε στην οργάνωση, πώς λειτουργούσε αλλά και τους πανηγυρισμούς μελών της μετά τον θάνατο του Παύλου Φύσσα. 

Για τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου διακόπηκε η διαδικασία της δίκης Χρυσής Αυγής, όταν και η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου θα αναπτύξει την πρότασή της επί των αιτημάτων αναστολών που ζήτησαν τα καταδικασθέντα μέλη της οργάνωσης.

Την ίδια ώρα, ανατριχιαστικοί είναι οι διάλογοι που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ μετά τη δολοφονία Φύσσα, αλλά και επιθέσεις χρυσαυγιτών σε απλούς πολίτες. Οι διάλογοι που έρχονται στη δημοσιότητα μετά το τέλος της ιστορικής δίκης της Χρυσής Αυγής αποδεικνύουν τι συνέβαινε στην οργάνωση, πώς λειτουργούσε αλλά και τους πανηγυρισμούς μελών της μετά τον θάνατο του Παύλου Φύσσα. 

Ο θάνατος του Παύλου Φύσσα που σόκαρε ολόκληρο το πανελλήνιο, ήταν παράσημο ανδρείας για τους φονιάδες της Χρυσής Αυγής. Λίγες ώρες μετά τον θάνατό του ο επικεφαλής των ταγμάτων εφόδου στον Πειραιά ακούγεται να βρίζει τον νεκρό σύμφωνα με το STAR και αποκαλεί μάγκα τον φονιά Ρουπακιά. Με βρισιές κατά του νεκρού και το πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου, Σωτήρης Δεβελέκος.

Δεβελέκος: Καλά του έκαναν. Καλά του έκαναν γιατί ήταν μεγάλο κ..ι. 

Αποστόλου: Βγάλαν σύνθημα οι δικοί μας. Μαχαίρι στην καρδιά του κάθε αντιφά. Καλά έκανε ο Ρουπακιάς. Έκανε κάτι χρήσιμο για το κόμμα. Μάγκας.

Οι διάλογοι για τις ενισχύσεις το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα

Στους αποκαλυπτικούς διάλογους λύνεται το μυστήριο της επίθεσης στον Παύλο Φύσσα, αλλά και ο τρόπος που λειτούργησε ο φονιάς του. Τα τάγματα είχαν επιχειρήσει ακόμα τρεις φορές να τον βρουν. Είχαν πάρει το πράσινο φως από την ηγεσία και είχαν οργανώσει ομάδα, αφού ο Παύλος ήταν δύσκολος στόχος όπως λένε.

Αποστόλου: Γιατί άμα τις παίζανε θα τον είχε διαλύσει ο Φύσσας. Έδινε ξύλο.

Μέλος ΧΑ: Ήταν γερός, ε…

Αποστόλου: Ε, γι΄αυτό στείλαμε 30 άτομα ρε. Στο ένας με έναν ήταν δύσκολος

Μέλος ΧΑ: Τόσο δυνατός ε…

Αποστόλου: Δυνατός για μας. Για σένα που είσαι πυγμάχος δεν ήταν τίποτα.

Διάλογος για την ιεραρχία της ΧΑ

Άλλο μέλος της ΧΑ φέρεται να λέει: «Οι εφημερίδες γράφουν ότι ο πυρηνάρχης πήρε τον Λαγό και ο Λαγός τον Μιχαλολιάκο και μετα έγινε η δολοφονία», ενώ ο Αποστόλου φέρεται να απαντάει «Ειναι η ιεραρχία. Παίρνεις τον Λαγό, αυτός τον Μιχαλολιάκο και αν πει οκ πας».

Ο διάλογος για την επίθεση σε μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα

Μεγάλο «πανηγύρι» φαίνεται ότι στήθηκε και από τον ευρωβουλευτή Λαγό και τον τότε οδηγό του Νίκου Μιχαλολιάκου αμέσως μετά την επίθεση στους αφισοκολλητές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα. 

Λαγός: Τους λιώσαμε! Τους λιώσαμε! 45 άτομα και χάθηκαν. Βρήκαμε και τον πρόεδρο της ναυπηγοεπισκευαστικής. Τις έφαγε και αυτός!.

Δεβελέκος: Για πες…

Λαγός: Τον δείραμε και του είπαμε να μείνει σπίτι. Άντε να τελειώνουμε.  

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις