ΕΛΛΑΔΑ

Διπλό φονικό στο Λουτράκι: Αυτό είναι το σπίτι όπου έγινε το έγκλημα (Φωτογραφίες)

Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου 2020, 07:00 / Ανανεώθηκε 20 Οκτωβρίου 2020, 07:56
Διπλό φονικό στο Λουτράκι: Αυτό είναι το σπίτι όπου έγινε το έγκλημα (Φωτογραφίες)
Facebook Twitter Whatsapp

Φαίνεται πως ο δράστης, πριν εξαφανιστεί μετέφερε τις σωρούς μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβαιώνονται επίσημα, υπάρχουν αποτυπώματα του βασικού υπόπτου του ανθρώπου από την Αλβανία.

Εικόνες από το σπίτι, όπου έγινε τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι πριν από εννέα ημέρες, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στα καρέ που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega, φαίνεται ότι η πόρτα δεν έχει ίχνη παραβίασης. Στην κουρτίνα υπάρχουν ίχνη αίματος, το ίδιο και στην τουαλέτα. Φαίνεται πως ο δράστης, πριν εξαφανιστεί μετέφερε τις σωρούς μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβαιώνονται επίσημα, υπάρχουν αποτυπώματα του βασικού υπόπτου του ανθρώπου από την Αλβανία.

Βρέθηκαν αποτυπώματα και DNA του βασικού υπόπτου

Να θυμίσουμε ότι βρέθηκαν αποτυπώματα και DNA του βασικού υπόπτου στον χώρο όπου έγινε το έγκλημα. Αυτό δε θα ήταν παράλογο βέβαια, αν σκεφτεί κανείς ότι στο παρελθόν ο βασικός ύποπτος είχε σχέση με το θύμα. Ωστόσο, καταθέσεις λένε πως η κατοικία που χρησιμοποιούσε η 43χρονη ήταν το ησυχαστήριό της κι ένα «μέσο διαφυγής» για να γλιτώσει από αυτόν τον άντρα. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, η φυσική παρουσία του βασικού υπόπτου στον χώρο που έγινε το έγκλημα δε συνάδει, γεγονός που ενισχύει τις υποψίες τους.

Την ίδια ώρα, τη δυσαρέσκεια της και την πικρία της για τα αρνητικά σχόλια και την έλλειψη σεβασμού στην τραγωδία που βρήκε το σπίτι της, εξέφρασε, μέσω ανάρτησής της στο facebook, η κόρη της 43χρονης Φωτεινής που δολοφονήθηκε στο Λουτράκι.

«Είμαστε όλοι άνθρωποι, ας προσπαθήσουμε να φερόμαστε σαν και αυτούς» υπογραμμίζει η νεαρή κοπέλα. Αυτή είναι η απάντησή της σε όσους κάνουν ρατσιστικά σχόλια, την κατακρίνουν και την κακολογούν.

Την περασμένη Παρασκευή 16 Οκτωβρίου έγινε στη Μύκονο η κηδεία της 43χρονης μασέζ, με καταγωγή από την Ουκρανία. Ο δράστης του διπλού φονικού φαίνεται πως έχει διαφύγει στην Αλβανία. Βασικός ύποπτος φέρεται να είναι ο πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας, με βασικό κίνητρο της δολοφονίας την ερωτική αντιζηλία. Το έγκλημα διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 11ης Οκτωβρίου, την ώρα που η 43χρονη Φωτεινή κοιμόταν με τον σύντροφό της, 42χρονο φαρμακοποιό, σε εξοχική κατοικία που είχε νοικιάσει η ίδια, στον οικισμό Φλάμπουρο. Η 43χρονη είχε αποκτήσει μία κόρη από τον γάμο της με επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη Μύκονο.

Ολόκληρη η ανάρτηση της κόρης της 43χρονης

«Καμία φορά η ζωή μας κάνει απίστευτες εκπλήξεις! Υπάρχουν δύσκολες και εύκολες ημέρες για όλους μας. Δεν είμαι ο άνθρωπος που εκφράζει τα συναισθήματα του μέσω του Facebook, όμως με τις τελευταίες αλλαγές στη ζωή μου αποφάσισα να συντάξω αυτό το μήνυμα.

Παρατήρησα πως ο θάνατος είναι ένα θέμα που “πουλάει” και είναι σεβαστό από εμένα μιας και υπάρχει και αυτό στο παιχνίδι της ζωής... O καθένας προβάλει τα συμφέροντα του πάνω στη θλίψη του άλλου, χρησιμοποιώντας ρατσιστικά σχόλια, αποκρύπτοντας την αλήθεια ή και παρουσιάζοντας μια όμορφη εικόνα για τον εαυτό του εις βάρους άλλων. Όμως όλοι προερχόμαστε από μια οικογένεια. Σωστά; Είναι όλα ασήμαντα πλέον...

Ήθελα να επικεντρωθώ στο γεγονός ότι οι άνθρωποι πάσχουν από έλλειψη σεβασμού! Αυτό μας έχει φτάσει εδώ που είμαστε. Δε σκεφτόμαστε τον διπλανό μας, καθώς και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η κάθε λέξη μας στην ψυχική του υγεία!

Δε με αγγίζει τίποτε από αυτά που διαβάζω και αλήθεια… δεν το εύχομαι σε κανέναν! Το πρόσωπο μου παρουσιάζεται με βάση συμφερόντων συνεχώς και η έλλειψη παιδείας λαμβάνει πρώτη θέση.

Είναι τόσο άσχημο που βλέπω ανθρώπους 2-3 φορές της ηλικίας μου να κατακρίνουν και να κακολογούν. Είμαστε όλοι άνθρωποι, ας προσπαθήσουμε να φερόμαστε σαν και αυτούς. Κρίμα που εγώ επικεντρώνομαι στην ψυχική μου ηρεμία, οι αρχές στην αναζήτησή του Χ.Ψ προσώπου και οι υπόλοιποι σε εικασίες που βγαίνουν από μέσα τους, είτε επειδή είναι πληγωμένοι, είτε αναίσθητοι. Είναι πραγματικά τόσο λάθος φτιαγμένη η κοινωνία του σήμερα! Ο καθένας μπορεί να πιστέψει όπου νομίζει… όμως υπάρχει αυτό που λέγεται Θεός για όλους μας! Και όλες οι συμπεριφορές επιστρέφονται εδώ. Εύχομαι σε όλους μας τύχη και τίποτε άλλο!»