ΕΛΛΑΔΑ

Οι στιγμές της μεταγωγής και της επεισοδιακής άφιξης Μιχαλολιάκου στη ΓΑΔΑ - ‘Ύβρεις από τη Ζαρούλια

Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου 2020, 16:00 / Ανανεώθηκε 22 Οκτωβρίου 2020, 17:12
Οι στιγμές της μεταγωγής και της επεισοδιακής άφιξης Μιχαλολιάκου στη ΓΑΔΑ - ‘Ύβρεις από τη Ζαρούλια
Facebook Twitter Whatsapp

Νωρίτερα αποχώρησε από το σπίτι του στην Πεύκη προς τη ΓΑΔΑ με ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Στη ΓΑΔΑ έφτασε ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ώστε να εκτελεστεί η ποινή φυλάκισης 13 ετών που αποφάσισε το δικαστήριο νωρίτερα σήμερα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο κ. Μιχαλολιάκος έφτασε λίγο μετά τις 16:30 στην Αστυνομική διεύθυνση.Παράλληλα ένας από τους άνδρες που τον συνόδευαν τον κάλυπτε με το σώμα του. Ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο Νίκος Μιχαλολιάκος ακολουθούσε ένα άλλο στο οποίο βρίσκονταν η Ελένη Ζαρούλια και η Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Μάλιστα καταδικασμένη αλλά σε αναστολή σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να πατήσει δημοσιογράφους, ενώ η κόρη τους, τους έβριζε χυδαία.

Νωρίτερα αποχώρησε από το σπίτι του στην Πεύκη με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Σημειώνεται πως η Ουρανία Μιχαλολιάκου λίγο νωρίτερα είχε επιτεθεί και πάλι φραστικά εναντίον δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ, έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Πεύκη.

«Με πηγαίνουν φυλακή για τις ιδέες μου», δήλωσε ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, εξερχόμενος από την οικία του, λίγα λεπτά μετά την απόφαση του δικαστηρίου να μην κάνει δεκτό το αίτημα για αναστολή της ποινής του.

«Με πηγαίνουν φυλακή για τις ιδέες μου. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και από τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ήταν στο πλευρό της ΧΑ ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη δικαιοσύνη», είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος καταδικάστηκε με ποινή 13 χρόνια κάθειρξης και 6 μήνες.