ΕΛΛΑΔΑ

Προκλητικό βίντεο από το κορωνοπάρτι Βερβεσού: «Σεισμός, σεισμός, συνωστισμός» φώναζαν οι συμμετέχοντες

Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου 2020, 20:00 / Ανανεώθηκε 21 Νοεμβρίου 2020, 20:39
Προκλητικό βίντεο από το κορωνοπάρτι Βερβεσού: «Σεισμός, σεισμός, συνωστισμός» φώναζαν οι συμμετέχοντες
Facebook Twitter Whatsapp

Το πάρτι γενεθλίων του προέδρου του ΔΣΑ εν μέσω πανδημίας έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων, ενώ το ένα βίντεο διαδέχεται το άλλο στο διαδίκτυο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέο βίντεο από το κορωνοπάρτι γενεθλίων του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, οι παριστάμενοι φαίνεται να το... διασκεδάζουν εν μέσω πανδημίας, ενώ ακούγονται να φωνάζουν το σύνθημα «Σεισμός, σεισμός, Δημήτρης Βερβεσός και συνωστισμός».

Η απάντηση Βερβεσού για το πάρτι

Την απάντησή του για το πάρτι γενεθλίων χωρίς μάσκες και με σαμπάνιες εν μέσω του lockdown  δίνει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Σε δήλωσή του ο Δημήτρης Βερβεσός υποστηρίζει ότι δεν έγινε κανένα πάρτι. «Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο» αναφέρει προσθέτοντας ότι είχε τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. 

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού:

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν».

Υπενθυμίζεται ότι τη συγκέντρωση για τα γενέθλια του Δημήτρη Βερβεσού στο γραφείο του, σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, γράφοντας: «Εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν απόψε πάρτι με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος. «Ήταν όλοι εδώ» και «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ανέβασαν πριν λίγο στο instagram. Αποστροφή!».

Στα άκρα ο Μπογδάνος

Την αντίδραση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου έφερε το πάρτι του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού για τα γενέθλιά του, αλλά και η ειρωνική ανάρτηση δικηγόρου που συμμετείχε σε αυτό.

Ο βουλευτής της ΝΔ στην πρώτη του αντίδραση, σχολίασε το «κορωνοπάρτι» γράφοντας στο twitter: «Εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν απόψε πάρτι με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος. «Ήταν όλοι εδώ» και «Γιορτάζουμε τον γιγαντα μας», ανέβασαν πριν λίγο στο instagram. Αποστροφή!»

Την ίδια στιγμή, δικηγόρος που βρισκόταν στο πάρτι, έκανε ειρωνική ανάρτηση κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τον κυβερνητικό βουλευτή να απαντά ότι θα προχωρήσει σε κοινοβουλευτική αναφορά και ερώτηση περί απόδοσης ευθυνών.