ΕΛΛΑΔΑ

Διαβεβαιώσεις από το Ιπποκράτειο:«Όλοι οι νοσηλευόμενοι περιθάλπτονται υπό δύσκολες, αλλά ασφαλείς συνθήκες »

Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου 2020, 17:00 / Ανανεώθηκε 22 Νοεμβρίου 2020, 17:39
Διαβεβαιώσεις από το Ιπποκράτειο:«Όλοι οι νοσηλευόμενοι περιθάλπτονται υπό δύσκολες, αλλά ασφαλείς συνθήκες »
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Μπορεί τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης να ασφυκτιούν δεχόμενα τεράστιες πιέσεις εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο οι υγειονομικοί καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα για τους ασθενείς.

Διαβεβαιώσεις ότι όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα, παρά τις δύσκολες συνθήκες τηρούνται στο ακέραιο έτσι ώστε όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύονται να είναι ασφαλείς, έδωσε το Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Μέχρι και σήμερα, όλοι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς, περιθάλπονται υπό δύσκολες, αλλά ασφαλείς συνθήκες τηρώντας τα ιατρικά πρωτόκολλα. Αυτό αναφέρει με σημερινή ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου Ιπποκράτειου.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει:

«Η χώρα μας, όπως και ολόκληρη η ανθρωπότητα, καλείται να αντιμετωπίσει μία πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού. Στη Βόρεια Ελλάδα και, ειδικότερα, στο Νομό της Θεσσαλονίκης, η διασπορά του ιού είναι πολύ μεγάλη και ο αριθμός των ασθενών που χρήζουν νοσηλείας είναι ιδιαίτερα υψηλός», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Ιπποκράτειο και συνεχίζει:

«Αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης αλλά και την έκδηλη ανησυχία των συμπολιτών μας, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε ότι, μέχρι και σήμερα, όλοι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς, περιθάλπονται υπό δύσκολες, αλλά ασφαλείς συνθήκες τηρώντας τα ιατρικά πρωτόκολλα. Οι εξαιρετικοί μας ιατροί και νοσηλευτές, το σύνολο του διοικητικού, τεχνικού και λοιπού προσωπικού καθώς και η Διοίκηση του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειου, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των νοσηλευομένων, με ενότητα, ομοθυμία και ειλικρινή διάθεση προσφοράς», για να καταλήξει:

«Όλοι μαζί, ως μια ομάδα, σαν μια οικογένεια, θα δώσουμε τον κοινό αγώνα και θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr