ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ έξω από το υπ. Εργασίας (Φωτογραφίες)

Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου 2020, 10:00 / Ανανεώθηκε 26 Νοεμβρίου 2020, 11:01
Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ έξω από το υπ. Εργασίας (Φωτογραφίες)
Facebook Twitter Whatsapp

Τα μέλη του ΠΑΜΕ άπλωσαν τα πανό τους έξω από το υπουργείο Εργασίας και ανέφερεαν πως θα παραμείνουν στο υπουργείο για όσο χρειαστεί.

Παρέμβαση με τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Συνδικάτων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας, στο πλαίσιο ανάλογων παρεμβάσεων που πραγματοποιούνται στη διάρκεια της σημερινής πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας.

Οι απεργοί ενώνουν τη φωνή τους με τους γιατρούς και υγειονομικούς που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της μάχης και απαιτούν πραγματική επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης, υπογραμμίστηκε ότι οι εργαζόμενοι απαιτούν εδώ και τώρα μέτρα προστασίας της υγείας, της ζωής και των δικαιωμάτων τους και να μην κατατεθεί το «νομοθετικό έκτρωμα» της κυβέρνησης, όπως επεσήμαναν.

Επίσης, τονίστηκε ότι η «απεργία είναι απάντηση στη καταστολή και τη βία της κυβέρνησης" και, όπως σημειώθηκε, «ούτε φιμωνόμαστε, ούτε σταματάμε».

Παράλληλα, μέλη του συνδικάτου ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ τουρισμού έκαναν μηχανοκίνητη πορεία.

Σημειώνεται ότι ισχυρές αστυνομικες δυνάμεις υπάρχουν από νωρίς το πρωί σε όλο το κέντρο της Αθήνας, καθώς στις 11 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και μελών της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr