ΕΛΛΑΔΑ

«Σε παρακαλώ, κόψε το ρεύμα σε μια ώρα, τώρα κάνει μάθημα το παιδί μου»

Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου 2020, 09:00 / Ανανεώθηκε 27 Νοεμβρίου 2020, 09:27
«Σε παρακαλώ, κόψε το ρεύμα σε μια ώρα, τώρα κάνει μάθημα το παιδί μου»
Facebook Twitter Whatsapp

Αυτό ζήτησε ένας πατέρας, όταν ένας άνδρας έφθασε στο σπίτι του για να εκτελέσει εντολή αποκοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.

«Σε παρακαλώ, κόψε το ρεύμα σε μια ώρα, τώρα κάνει μάθημα το παιδί μου». Αυτό ζήτησε ένας πατέρας, όταν ένας άνδρας έφθασε στο σπίτι του για να εκτελέσει εντολή αποκοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Την αποκάλυψη έκανε μέσα από μία συγκλονιστική ανάρτηση ο ιδιωτικός υπάλληλος Ευθύμης Παιδαράκης, που εργάζεται στο αντικείμενο «αποκοπές και επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος», σύμφωνα με το inkomotini.news.

Η ανάρτηση:

«Την αξιοπρέπεια των ανθρώπων δεν την ποδοπατάμε… Τη ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ! Εντολή αποκοπής ρεύματος σε κάποιον οικισμό του νομού μας. Αφού έφτασα στον μετρητή και ξεκίνησα τη διαδικασία, έρχεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με σκυμμένο το κεφάλι και μου λέει σχεδόν ψιθυριστά: 'Σε παρακαλώ, κάνε υπομονή μια ώρα και μετά έλα κόψ’ το. Αυτή την ώρα κάνει το παιδί μου μάθημα Μαθηματικών, σε παρακαλώ έλα λίγο αργότερα…'. Σειρά μου τώρα να σκύψω το κεφάλι και να ντρέπομαι να τον κοιτάξω… Ανάθεμά σε φτώχεια καταραμένη, μα κι ευλογημένη, γιατί μας κάνεις να γινόμαστε άνθρωποι και να σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στην ανάγκη του άλλου… Ευλογημένη, γιατί μας ενώνεις πάνω στο αμόνι της ζωής αν και ξέρουμε πως το σφυρί της ανάγκης θα μας χτυπήσει αλύπητα!».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, με τη συνδρομή συνανθρώπων συγκεντρώθηκε το αναγκαίο ποσό και αποφεύχθηκε - για την ώρα – η αποκοπή του ρεύματος.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις