ΕΛΛΑΔΑ

Μαχήτρια 102 ετών κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό - Η γηραιότερη ασθενής της Ελλάδας

Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου 2020, 20:00 / Ανανεώθηκε 28 Νοεμβρίου 2020, 20:48
Μαχήτρια 102 ετών κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό - Η γηραιότερη ασθενής της Ελλάδας
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Νοσηλεύτηκε και κατάφερε να νικήσει τη νόσο. Η κυρία Αλεξάνδρα που είναι 102 ετών και όπως όλα δείχνουν είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία ασθενής κορωνοϊό στη χώρα μας.

Ελπίδες σε όλους τους Έλληνες δίνει η κυρία Αλεξάνδρα που είναι 102 ετών και όπως όλα δείχνουν είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία ασθενής κορωνοϊό στη χώρα μας. Νοσηλεύτηκε και κατάφερε να νικήσει τη νόσο.

Όπως μετέδωσε το Open TV, η κυρία Αλεξάνδρα είχε μεταφερθεί στις 5 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο της Κέρκυρας από το γηροκομείο των Ιωαννίνων όπου, και οι 56 ηλικιωμένοι που διέμεναν εκεί, βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πήρε εξιτήριο στις 25 του μήνα έχοντας πια το πολυπόθητο αρνητικό τεστ. Δεν νοσηλεύτηκε στην Εντατική, αλλά στη Μονάδα Λοιμώξεων με πυρετό ακόμη και 39.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν από το ίδιο γηροκομείο συνολικά 5 ηλικιωμένοι, μαζί με την κυρία Αλεξάνδρα 3 έχουν πάρει εξιτήριο, μία παραμένει νοσηλευόμενη και δυστυχώς μία ηλικιωμένη δεν τα κατάφερε.

Μέλος της οικογένειάς της, αλλά και γιατρός που ανήκε στην ομάδα που κούραρε την υπερήλικα μίλησε για τη μάχη της και πλέον έχει επιστρέψει νικήτρια στο γηροκομείο των Ιωαννίνων.