ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Δράμα: 58χρονη νοσηλεύτρια έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου 2020, 07:00 / Ανανεώθηκε 1 Δεκεμβρίου 2020, 07:59
Θρήνος στην Δράμα: 58χρονη νοσηλεύτρια έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον θάνατο νοσηλεύτριας εξαιτίας του κορωνοϊού.

Σε δύσκολη κατάσταση παραμένει η χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία χάνει καθημερινά δεκάδες ανθρώπους εξαιτίας της Covid-19.

Δραματική παραμένει η κατάσταση και στη Δράμα, μία από της περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο», η οποία θρηνεί για τον χαμό και μιας 58χρονης νοσηλεύτριας.

Η 58χρονη νοσηλεύτρια που έχασε τη μάχη από επιπλοκές της Covid-19, ήταν μητέρα δύο παιδιών και εργαζόταν στο νοσοκομείο της Δράμας.

Συγκλονισμένη μίλησε για τον χαμό της φίλης της στο MEGA, η νοσηλεύτρια Παρασκευή Παπαστεργίου: «Η τραγική ειρωνεία είναι ότι πριν από λίγες ημέρες γέννησε η κόρη της στο νοσοκομείο Δράμας με καισαρική και βρέθηκαν θετικοί στο κορωνοϊό μητέρα και νεογνό μετά τον τοκετό, αλλά δεν είχαν συμπτώματα».

Λίγο μετά η άτυχη νοσηλευτρια άρχισε να έχει συμπτώματα και έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο Δράμας, ωστόσο η κατάσταση της άρχισε να επιδεινώνεται και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς στην Αλεξανδρούπολη.

Η 58χρονη φοβόταν ότι λόγω της δύσπνοιας θα χρειαζόταν να διασωληνωθεί, κάτι που έγινε. «Ηταν μια νοσηλεύτρια που υπηρέτησε με αγάπη, αφοσίωση και επαγγελματισμό. Ήταν με το χαμόγελο στα χείλη. Το νοσοκομείο έχασε μια σπάνια νοσηλεύτρια με μεγαλείο ψυχής» είπε η κ. Παπαστεργίου.

Η ίδια περιγράφει την τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο Δράμας όπου μεγάλο μέρος των εργαζομένων είναι θετικοί στον κορωνοϊό.