ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός - Απίστευτο: Έφτιαξε αυτοσχέδια μονάδα COVID στο σπίτι για να φροντίσει την πεθερά του

Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου 2020, 20:00 / Ανανεώθηκε 1 Δεκεμβρίου 2020, 20:45
Κορωνοϊός - Απίστευτο: Έφτιαξε αυτοσχέδια μονάδα COVID στο σπίτι για να φροντίσει την πεθερά του
Facebook Twitter Whatsapp

Κόλλησε και ο ίδιος κορωνοϊό και αναρώνει όπως τόνισε. Η καραντίνα του έχει τελειώσει και περιμένει το αποτέλεσμα του τεστ. Από την οικογένειά του συνολικά νόσησαν πέντε άτομα.

Σε ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Θεσσαλονίκης ένας νοσηλευτής έστησε ολόκληρη μονάδα κορωνοϊού για να προσφέρει την απαραίτητη φροντίδα στην πεθερά του που νόσησε από τον φονικό ιό.

Ο λόγος για τον κύριο Γαβριήλ Ταχτατζόγλου, αναπληρωτή προϊστάμενο νοσηλευτεύων ΜΕΘ στο Παπανικολάου, ο οποίος μιλώντας στο MEGA, αναφέρθηκε στην προσπάθειά του να προσφέρει στην μητέρα της συζύγου του κάθε φροντίδα που θα λάμβανε και στο νοσοκομείο.

Κόλλησε και ο ίδιος κορωνοϊό και αναρώνει όπως τόνισε. Η καραντίνα του έχει τελειώσει και περιμένει το αποτέλεσμα του τεστ. Από την οικογένειά του συνολικά νόσησαν πέντε άτομα.

Ο ίδιος έφτιαξε μια μικρή εντατική. «Μια οικειακή μονάδα αυξημένες φροντίδας», όπως τόνισε. «Τις πρώτες 7-8 ημέρες όλοι είχαν ήπια συμπτώματα. Από την όγδοη ημέρα άρχισαν να παρουσιάζονται κάποιες επιπλοκές. Της έκανε πνευμονία. Εκεί βρεθήκαμε στο δίλλημα ή θα πρέπει να νοσηλευτεί ή θα της παρέχω εγώ τη νοσηλευτική φροντίδα που θα ήθελε σπίτι».