ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σε στρατόπεδο στην Τρίπολη: 29 κρούσματα κορωνοϊού - Στο νοσοκομείο δύο σμηνίτες

Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου 2020, 08:00 / Ανανεώθηκε 2 Δεκεμβρίου 2020, 12:13
Συναγερμός σε στρατόπεδο στην Τρίπολη: 29 κρούσματα κορωνοϊού - Στο νοσοκομείο δύο σμηνίτες
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Πρόκειται για νεοσύλλεκτους στην πλειοψηφία τους και λίγους μόνιμους, όλοι με ελαφριά συμπτώματα ή ασυμπτωματικοί. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο σμηνίτες.

Συναγερμός έχει σημάνει σε στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν τουλάχιστον 29 σμηνίτες θετικοί στον κορωνοϊό. Την ίδια ώρα, δύο σμηνίτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας από τους 824 νεοσύλλεκτους έχουν εντοπιστεί 29 θετικοί στον κορωνοϊό, οι οποίοι βρίσκονται απομονωμένοι σε θάλαμο του στρατοπέδου στην Τρίπολη. Οι περισσότεροι από τους 29 είναι ασυμπτωματικοί, ενώ κάποιοι εμφανίζουν ήπια συμπτώματα. 

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, δύο νεοσύλλεκτοι σμηνίτες νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Τρίπολης και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ). 

Η ορκωμοσία είναι προγραμματισμένη για τις 10-11 Δεκεμβρίου και θα γίνει κανονικά, τηρώντας αυξημένα υγειονομικά πρωτόκολλα. Από την 124 Πτέρυγα βασικής εκπαίδευσης των σμηνιτών δεν έχει βγει κανένας έξω και δεν υπάρχει διασπορά του ιού όπως ανέφεραν πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας