ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown: Έπαιζαν τα... ρέστα τους σε χαρτοπαικτική λέσχη - 26 άτομα εντός και δύο τσιλιαδόροι εκτός

Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου 2020, 12:00 / Ανανεώθηκε 30 Δεκεμβρίου 2020, 12:43
Lockdown: Έπαιζαν τα... ρέστα τους σε χαρτοπαικτική λέσχη - 26 άτομα εντός και δύο τσιλιαδόροι εκτός
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Συλλήψεις και πρόστιμα σε χαρτοπαικτική λέσχη στην Αττική, για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού.

«Λαβράκι» έβγαλε ο έλεγχος της Αστυνομίας σε χαρτοπαικτική λέσχη στην Αττική, όπου παραβιάστηκαν τα μέτρα απαγόρευσης λειτουργίας καταστημάτων προς αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν τρία άτομα και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 21.800 ευρώ.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος και δύο τσιλιαδόροι, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και της νομοθεσίας περί παιγνίων και δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται και ο προσωρινά υπεύθυνος του συλλόγου, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Στους τρεις συλληφθέντες και στον νόμιμο εκπρόσωπο βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους 14.000 ευρώ, για παράνομη λειτουργία του ψυχαγωγικού συλλόγου κατά παράβαση των νόμων για την προστασία της δημόσιας υγείας και επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας 15 ημέρες. 

Εντός του χώρου βρέθηκαν 26 άτομα, για τους οποίους δεν διαπιστώθηκε συμμετοχή σε παίγνια και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 7.800 ευρώ και συγκεκριμένα από 300 ευρώ πρόστιμο στον καθένα για άσκοπη μετακίνηση.

Επιπλέον βρέθηκαν εγκατεστημένα 11 τραπέζια χαρτοπαιξίας, ενώ ο χώρος  επιτηρούνταν από 9 κάμερες εσωτερικά και 6 κάμερες εξωτερικά, όλες συνδεδεμένες με καταγραφικό, χωρίς να είναι ενήμεροι οι θαμώνες και άνευ αδείας της αρμόδιας Αρχής.

Οι κάμερες και το καταγραφικό κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για φύλαξη στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr