ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο ο Κουφοντίνας - Αρνήθηκε τη βοήθεια

Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου 2021, 18:00 / Ανανεώθηκε 16 Ιανουαρίου 2021, 22:53
Στο νοσοκομείο ο Κουφοντίνας - Αρνήθηκε τη βοήθεια
Facebook Twitter Whatsapp

Ο κρατούμενος αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις και δεν δέχτηκε την αγωγή που πρότειναν οι γιατροί και πριν από λίγη ώρα επέστεψε στο κελί του, στις φυλακές Δομοκού, όπου συνεχίζει την απεργία πείνας.ν αστυνομικών της ΔΑ Φθιώτιδας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας μεταφέρθηκε το Σάββατο το απόγευμα εσπευσμένα ο Δημήτρης Κουφοντίνας, για προληπτικούς λόγους, λόγω προβλημάτων της υγείας του από την απεργία πείνας την οποία κάνει, από τις 8 Ιανουαρίου, μετά τη μεταγωγή του από τις αγροτικές φυλακές Κασαβέτειας στις φυλακές Δομοκού και όχι στον Κορυδαλλό, όπου κρατήθηκε μετά την καταδίκη του για τη δράση της 17 Νοέμβρη.

Ο Δ. Κουφοντίνας αρνήθηκε να δεχτεί τη φροντίδα του γιατρού των φυλακών Δομοκού, αλλά και οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια, γι' αυτό εκδόθηκε εισαγγελική εντολή για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, η οποία έγινε με ισχυρή αστυνομική συνοδεία.

Ωστόσο και εκεί ο κρατούμενος αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις και δεν δέχτηκε την αγωγή που πρότειναν οι γιατροί και πριν από λίγη ώρα επέστεψε στο κελί του, στις φυλακές Δομοκού, όπου συνεχίζει την απεργία πείνας.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις