ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτος συνωστισμός στα Χανιά – Ουρές 40 μέτρων έξω από τα καταστήματα (φωτογραφίες)

Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου 2021, 19:00 / Ανανεώθηκε 20 Ιανουαρίου 2021, 19:16
Απίστευτος συνωστισμός στα Χανιά – Ουρές 40 μέτρων έξω από τα καταστήματα (φωτογραφίες)
Facebook Twitter Whatsapp

Επικρατούσε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο, με εκατοντάδες άτομα να βρίσκονται παραταγμένα σε ουρές 30 και 40 μέτρων, έξω από τις γνωστές πολυεθνικές.

Ουρές δεκάδων μέτρων από πολίτες, που ήθελαν να κάνουν τα ψώνια τους στα καταστήματα των Χανίων, σχηματίστηκαν την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το kriti360.gr, στην οδό Σκαλίδη, το απόγευμα, επικρατούσε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο, με εκατοντάδες άτομα να βρίσκονται παραταγμένα σε ουρές 30 και 40 μέτρων, έξω από τις γνωστές πολυεθνικές.

Οι περισσότεροι καταναλωτές φορούν μάσκες και προσπαθούν να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας ακόμη και όσο περιμένουν στην ουρά, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να επιτυγχάνεται, στις περισσότερες των περιπτώσεων με ότι υγειονομικό κίνδυνο αυτό συνεπάγεται.

Με τέτοιες εικόνες προφανώς και ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού, υπερ – πολλαπλασιάζεται.  Παρά τις προτροπές των ειδικών για συνετή καταναλωτική συμπεριφορά, προκειμένου να μην οδηγηθεί η αγορά κάπου παρακάτω σε ένα πιθανό νέο lockdown, η κατάσταση προκαλεί εύλογο προβληματισμό. Αντίθετη πάντως είναι η εικόνα που επικρατεί στους υπόλοιπους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους των Χανίων.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr