ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Αθηναίων: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της καθαριότητας στην Αθήνα

Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου 2021, 02:00 / Ανανεώθηκε 7 Φεβρουαρίου 2021, 17:06
Δήμος Αθηναίων: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της καθαριότητας στην Αθήνα
Facebook Twitter Whatsapp

Η Αλεξάνδρα, ο Νίκος και η Λαμπρινή είναι οι άνθρωποι πίσω από τις επιχειρήσεις καθαριότητας στo Δήμο Aθηναίων.

Το δικό του «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που εργάζονται πίσω από τις επιχειρήσεις καθαριότητας στην Αθήνα, λέει ο δήμος Αθηναίων με σημερινή του ανακοίνωση που είναι αφιερωμένη στους «πρωταγωνιστές της καθαριότητας».

«Η Αλεξάνδρα, ο Νίκος και η Λαμπρινή είναι οι άνθρωποι πίσω από τις επιχειρήσεις καθαριότητας στην Αθήνα. Μαζί με εκατοντάδες συναδέλφους τους, δουλεύουν στο παρασκήνιο αλλά είναι πρωταγωνιστές του Πολιτισμού. Του Πολιτισμού της καθημερινότητας» αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου, εξηγώντας πως «Και το κάνουν καθημερινά σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Στους δρόμους, τα πεζοδρόμια, τις πλατείες, τα πάρκα και στην καρδιά της καθημερινής ζωής, στις γειτονιές».

«Χωρίς αυτούς, η προσπάθεια να αλλάξει η Αθήνα, να καθαρίσει, να πλυθεί και να απολυμανθεί, δεν θα μπορούσε να έχει κανένα αποτέλεσμα. Γιατί έκαναν πράξη την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι υπηρεσίες καθαριότητας. Μπαίνουν μπροστά στις σαρωτικές επιχειρήσεις που γίνονται καθημερινά αλλά και στις «Κυριακές της καθαριότητας» σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες» συνεχίζει η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων και επισημαίνει πως «Στην περίοδο της πανδημίας γίνονται η ασπίδα μας, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, με την παρουσία και τη δουλειά τους στα δύσκολα. Το αυτονόητο της καθαρής πόλης για τους υπολοίπους, είναι αποστολή για τους εργαζόμενους. Και τα καταφέρνουν.

Αυτό έκαναν και σήμερα στα Κάτω Πατήσια. Σάρωσαν, έπλυναν και σφουγγάρισαν ολόκληρη την περιοχή, στην 39η «Κυριακή της καθαριότητας», με κόπο, επιμονή και αγάπη για την πόλη και τους ανθρώπους της».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr